Cum a ajuns actorul după 15 ani de la despărțire…

Dan Bordeianu a devenit cunoscut și iubit la scară largă datorită numeroaselor telenovele românești în care a jucat, dar nimeni nu se aștepta că va dispărea complet din lumina reflectoarelor.

Cu trecerea timpului, Dan Bordeianu nu mai apare la televizor, însă menține o legătură cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, unde împărtășește momente din viața sa de când s-a mutat la țară împreună cu familia.

La 15 ani de la despărțirea sa de Adela Popescu, Dan Bordeianu s-a schimbat într-o măsură în care este greu de recunoscut.

Astfel, s-a aflat că actorul și-a găsit menirea după ce a lăsat în urmă Bucureștiul și s-a mutat la țară alături de familia sa. Dan Bordeianu s-a mutat la țară în urmă cu mai bine de 10 ani alături de soția și cei doi copii ai săi. Actorul locuiește acum la Brănești, lângă Pădurea Pusnicu, în casa în care a stat tatăl său și pe care a renovat-o.

Deși nu mai apare în seriale de televiziune și nu participă la emisiuni, actorul nu a renunțat la pasiunea sa pentru actorie.

Dan Bordeianu s-a mutat în casa construită de tatăl său și a decis să o renoveze după moartea acestuia. Casa în care locuiește actorul are o mansardă, iar el însuși se ocupă de amenajarea grădinii.

Pe lângă pasiunea sa pentru actorie, Dan Bordeianu se bucură și de lucrul cu lemnul și se relaxează atunci când prelucrează acest material. Casa sa este frumoasă, având un stil rustic, iar peisajul înconjurător este impresionant. Prin această decizie de a se muta din București, Dan Bordeianu pare să fie extrem de fericit și împlinit