Cum poti albi pe loc proasoapele, vor fi ca noi. Ai nevoie doar de un singur ingredient

Este extrem de deranjant să ai prosoape murdare și să nu reușești să elimini petele de pe ele. Acestea reprezintă un mediu propice pentru bacterii și impurități, însă există tehnici ingenioase pentru a te debarasa de acestea. Unul dintre cele mai eficiente sfaturi a devenit viral pe internet, deoarece lasă prosoapele moi, în stare perfectă, fără nicio urmă de murdărie. Descoperă care este ingredientul magic care elimină orice pată.

Cum speli corect prosoapele albe
Toată lumea folosește prosoape, dar puțini știu cum și când trebuie să le curețe. Este foarte important să le acordăm o atenție deosebită, pentru că sunt un mediu perfect pentru bacterii și mizerie, care pot duce la afecțiuni grave ale pieli.

Astfel, merită să folosim trucuri celebre, pe care chiar cei care muncesc în domeniul hotelier le-au dezvăluit. O modalitate interesantă este, bineînțeles, o soluție pe baza celebrului ingredient bun la toate, bicarbonatul de sodiu.

Ia un vas, umple-l cu apă și adaugă apoi un sfert de cană de sare și un sfert de bicarbonat. Pentru un rezultat mai bun, poți înlocui sarea cu oțetul; astfel, prosoapele vor fi și mai moi. Poți adăuga și puțin balsam sau apă de lavandă pentru un miros special, în funcție de preferință.

Lasă-le la înmuiat până la o oră, apoi pune-le în soare la uscat. În așa fel, toate bacteriile vor dispărea și vor fi gata de utilizat.

Trucurile care lasă prosoapele impecabile
Un truc clasic pentru curățarea prosoapelor albe este utilizarea înălbitorului. Adăugați o cantitate mică de înălbitor în apă, pentru a elimina petele și a reda prosoapelor albe aspectul strălucitor. Asigurați-vă că citiți instrucțiunile produsului și respectați doza recomandată.

Deși înălbitorul poate fi un ajutor eficient pentru curățarea prosoapelor albe, utilizarea excesivă a acestuia poate deteriora fibrele și poate provoca îngălbenirea prosoapelor. Utilizați înălbitor în mod moderat.

Sucul de lămâie este un alt truc natural pentru curățarea prosoapelor albe. Adăugați o cană de suc de lămâie în apa de spălare și lăsați prosoapele să se înmoaie în această soluție timp de 30 de minute înainte de a le spăla în mod obișnuit. Aciditatea lămâii va ajuta la îndepărtarea petelor.

Atunci când spălați prosoapele albe, optați pentru apă caldă. Temperatura ridicată va ajuta la îndepărtarea mai eficientă a petelor și a bacteriilor.