Daniela Ploia Ar Fi Încercat Să Se Sinucidă! Cântăreața De Muzică Populară A Intrat Cu Mașina Pe Contrasens

Daniela Ploia a fost, zilele trecute, protagonista unui incident șocant provocat chiar de ea. Artista a intrat cu mașina pe contrasens și doar norocul și viteza de reacție a șoferului în care a intrat au făcut accidentul să nu se soldeze cu victime.

Daniela Ploia se afla în judeţul Timiş, unde ar fi participat la o cântare. La sfârșitul acesteia, artista a urcat la volanul mașinii, unde ar fi decis să-și încheie socotelile cu viața. Decizia fiind luată, artista a tras brusc de volan și a intrat pe contrasens.

A fost la un pas de a intra într-un alt şofer. Din fericire, acesta a avut viteză de reacție și a evitat în ultimul moment o tragedie. În urma incidentului, maşina bărbatului a ajuns pe câmp, iar cântărața s-a răsturnat în șanț.

Daniela Ploia ar fi încercat să se sinucidă! A intrat cu mașina pe contrasens

Din fericire, nici artista, nici celălalt șofer implicat nu au suferit răni grave. Mai mult, șoferul nu a depus plângere împotriva artistei fiindu-i milă de aceasta. În momenul producerii accidentului, Daniela Ploia a început să plângă în hohote repetând întruna că se simte umilită.

„Nu sunt într-un moment prea bun. Nu vreau să aud de nimeni”, a declarat Daniela Ploia pentru Fanatik.

Artista nu este, din păcate, la prima tentativă de sinucidere. În urmă cu trei ani, Daniela Ploia s-a răsturnat cu maşina în râul Timiş. Și atunci a avut, însă, noroc: patru bărbaţi care se aflau în apropiere au reușit să o salveze. Printre aceştia se afla şi un angajat ISU Timiş. Atunci, bărbatul a mărturisit că a reuşit să o scoată pe artistă din maşină şi a dus-o acasă.

Artista avea planuri alături de bărbatul iubit

Cea mai recentă tentativă de suicid a artistei este cu atât mai șocantă cu cât, în urmă cu o lună, aceasta se declara fericită. Daniela Ploia mărturisea atunci că iubeşte și că ia în calcul şi o mutare din ţară pentru bărbatul iubit.

“Am luat în calcul să mă mut eu în Grecia. Spun asta pentru că sistemul medical românesc este la pământ și nu l-aș compromite pe el. Nici el nu dorește să lucreze în România. Dacă ar fi să mă mut în Grecia aș cânta, aș lucra ca asistentă pentru că am făcut și școala de asistente. Mă descurc cât de cât în limba greacă, știu limba engleză, este în regulă.

Ne-am gândit la cum vom face pe viitor pentru că nu vrem să stăm la distanță. Cred în Dumnezeu cu tot sufletul meu și sper ca de data aceasta să fie cu noroc”, spunea artista pentru Fanatik