Deea Maxer, a spus adevarul dupa divortul de Dinu Maxer – Motivul pentru care nu se mai înțelegeau: ” irascibil, violent verbal”

După 18 ani de căsnicie, Deea și Dinu Maxer au divorțat. Acum, pentru prima dată, bruneta a vorbit despre motivele care au dus la această separare.

nunțul a fost făcut de ambele părți pe Internet, iar fanii au fost șocați și surprinși. Acum, la două luni de la divorț, Deea Maxer a vorbit pentru prima dată despre despărțire.

Deea Maxer a vorbit pentru prima dată de divorțul dintre ea și Dinu

În urmă cu aproape două luni,  Deea și Dinu Maxer au anunțat că au decis s-o ia pe drumuri diferite și să încheie 18 ani de iubire și 14 ani de căsnicie definitiv.Anunțul a luat în surprindere pe toată lumea, cei doi fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din România.

Deea Maxer are 33 de ani, este o cântăreață și o dansatoare foarte apreciată de la noi din țară. În urmă cu 14 ani, s-a căsătorit cu Dinu Maxer, de meserie DJ și artist, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii frumoși.

„Crezi că eu m-am gândit, crezi că a fost planul vieții mele (n.r.: divorțul)? Îți dai seama că nu, nimeni nu a avut în plan asta. Este un subiect sensibil pentru oricine trece prin asta. A fost un lucru pe care nu i l-am spus recent lui Dinu (nr.că vrea să divorțeze), îi spun de ani de zile, dar nici eu n-am avut curaj niciodată.

N-am spus că vreau să divorțez, dar simțeam că ajungem acolo, știam” ,  a declarat Deea Maxer.

De ce nu s-au mai înțeles Deea și Dinu Maxer

Printre motivele pentru care s-a ajuns la divorț se numără irascibilitatea și violența verbală pe care a afișat-o Dinu Maxer.

„Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic… A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia. Dar există viață după divorț și vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață.

(…) Incompatibilitate din mai multe puncte de vedere, nepotrivire de caracter și lipsa calmității… Irascibil, violent verbal, nu știu cum să zic, și lipsa iubirii de sine (n.r.: sunt motivele divorțului)”, a spus Deea Maxer, într-o emisiune televizată.