Detaliul sfâșietor care a ieșit la iveală după tragedia din Mureș! Ce s-a aflat abia acum despre Eduard, căutat și acum de salvatori. Alina, partenera lui, este îngenuncheată de durere

Eduard este și acum căutat în apele Mureșului, în timp ce Alina își strigă durerea.

Tragedia de pe Mureș încă nu a scos la iveală trupurile persoanelor înghițite de apă. Doi bărbați și doi copii sunt căutați de două zile și două nopți, după ce s-au răsturnat din barca de lemn în care se aflau alături de familie și prieteni.

Și în aceste clipe, salvatorii încearcă cu orice preț să îi găsească pe Robert, pe Maria și pe tatăl lor, dar și pe Eduard, părintele vitreg al copilului decedat.

Alina urma să facă nuntă cu Eduard
Timp în care, Alina, îngenuncheată de durere, pregătindu-se de înmormântarea fiului ei, așteaptă cu sufletul la gură vreo veste despre viitorul ei soț.

Cei doi aveau acasă un copil de doar cinci luni, rămas acum orfan de tată, dar și nunta programată. Luna viitoare, în iunie, Alina și Robert urmau să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, dar, din păcate, tragedia de pe Mureș le-a luat iubirea și le-a distrus familia.

„De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva…nu voi putea trăi niciodată fără ei doi….ai mai lăsat și un copil fără tată, de ce mă în halul ăsta la încercare..trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi. Vă voi iubi mereu”, este mesajul femeii care și-a pierdut fiul și soțul pe râul Mureș.

Astfel că, în speranța că vor da de trupurile neînsuflețite ale celor patru, cei sosiți la fața locului pentru a-i salva au demarat acum un experiment în premieră.

Un manechin umplut cu apă a fost lansat pe râul Mureș, legat cu o sfoară și o baliză, în timp un scafandru i-a urmărit îndeaproape traseul pentru a vedea dacă acesta rămâne prins sub vegetația de sub apă ori dacă este dus mai departe de curenții răului.

„Vrem să vedem aria în care să desfăşurăm cât mai exact căutarea. Au fost victime care au apărut chiar şi la peste 20 de kilometri de locul în care s-au înecat”, a explicat Giovani Văcărescu, scafandru, conform observatornews.ro.

Deocamdată, însă, din zecile de pompieri care iau parte la această misiune, niciunul nu a dat de trupul neînsuflețit al vreunuia dintre cei patru dispăruți.