Doctorul Samuel Bean, fără a se recăsători, a omagiat într-un mod misterios cele două soții decedate.

Dr. Samuel Bean – o poveste de dragoste, tristete si mister

Pe parcursul vietii sale, Dr. Samuel Bean a trait o poveste de dragoste, durere si mister. Nascut in Canada in 1842, el s-a casatorit cu prima sa sotie, Henrietta, in 1865. Din pacate, bucuria lor a fost de scurta durata, deoarece Henrietta a murit dupa doar 7 luni de la casatorie. Dr. Bean a suferit enorm si a fost nevoit sa traiasca cu durerea pierderii sale.

Dupa cateva luni, doctorul s-a recasatorit cu o femeie pe nume Susanna. Din nefericire, si aceasta s-a imbolnavit si a murit la varsta de doar 26 de ani. Barbatul indurerat a decis sa-si creeze un monument special pentru cele doua sotii decedate.

Descoperirea misterului codului

Piatra de mormant a lui Dr. Samuel Bean continea o grila cu 225 de caractere care parea sa nu aiba niciun sens. Cu toate acestea, dr. Bean a ascuns un mesaj secret in spatele grilei. El nu a dezvaluit niciodata ceea ce a ascuns acolo si, in cele din urma, a murit in 1904. Ceea ce a ramas a fost un mister care a fascinat pasionatii de enigme de-a lungul anilor.

In anii ’70, un barbat trecut de 90 de ani a reusit sa descopere cheia codului. Trebuia sa citesti literele sarind sapte linii si sapte coloane, intr-un zig-zag haotic. In cele din urma, mesajul a fost descifrat si a dezvaluit o poveste emotionanta.

Mesajul secret al lui Dr. Samuel Bean

Mesajul secret al lui Dr. Samuel Bean a dezvaluit o poveste de dragoste si durere. El a scris despre cele doua sotii, Henrietta si Susanna, si a amintit de varsta si data mortii lor. A descris cele doua femei ca fiind „daruri de la Dumnezeu” si a subliniat ca acum sunt „in Rai”. Mesajul a incheiat cu o dorinta de a se intalni cu ele acolo, si cu o chemare pentru cititor de a face acelasi lucru.

In concluzie, povestea lui Dr. Samuel Bean este una care a fascinat oamenii de-a lungul anilor. A fost o poveste de dragoste, tristete si mister, care a fost finalmente rezolvata dupa mai mult de un secol. Mesajul sau secret a dezvaluit o poveste emotionanta care ne reaminteste de importanta persoanelor dragi din viata noastra.