Emisiune Celebră Scoasă Din Grila ProTv

Emisiunea “Love Island” de la Pro TV a trezit un interes enorm în rândul telespectatorilor înainte de debutul său. Gazda show-ului, Alina Ceușan, a introdus publicului un format unic în care concurenții sunt în căutarea perechii perfecte și, pe parcurs, au șansa de a câștiga un premiu substanțial în bani.

Cu toate acestea, chiar și cu așteptările ridicate și un format atractiv, show-ul va fi întrerupt și nu va mai face parte din grila de programe de toamnă a postului de televiziune. Pro TV a luat o decizie radicală! Detalii suplimentare vă sunt oferite în cele ce urmează.

“Love Island” de la Pro TV a stârnit dezbateri și anticipare înainte de lansare, cu toate acestea, audiențele au dezvăluit o pierdere rapidă a interesului din partea publicului. Acest lucru a condus la o decizie rapidă și fără precedent din partea executivilor de la Pro TV.

Inițial lansat cu entuziasm și cu intenția de a concura cu “Insula Iubirii” de la Antena 1, “Love Island” își va încheia brusc parcursul în grila de toamnă. Chiar dacă show-ul trebuia să continue până în decembrie, cu 13 concurenți rămași în competiție, audiențele scăzute au determinat postul de televiziune să pună capăt prematur aventurii.

Decizia a fost comunicată chiar de “vocea” “Love Island”, la începutul episodului cu numărul 25: “Astăzi, intrăm în ultimele două săptămâni ale ‘Love Island’”.

Alina Ceușan, cunoscută influencer și personalitate online, conduce emisiunea “Love Island” de la Pro TV, care a avut premiera pe 1 octombrie 2023. Până să devină prezentatoare TV, Alina a trecut printr-o serie de probe și selecții. Despre această experiență a vorbit într-un interviu acordat pentru Viva.ro.

“Probele nu au fost dificile, dar au fost diferite de tot ce am experimentat până acum. Am colaborat cu actori care au interpretat roluri similare cu ale concurenților pe care urmează să îi întâlniți. Probele au inclus realizarea unor emisiuni complete, de la cap la coadă, cu scenarii de memorat și noi roluri de însușit. Lucrez în online de 11 ani și cred că putem aduce un aer proaspăt și nou și în televiziune. Cu siguranță sunt pregătită să învăț tot ce trebuie alături de echipa de producție. Este o nouă provocare pe care sunt gata să o accept”, a mărturisit Alina Ceușan.