Este HORROR! S-a înfometat, în ultimii 20 de ani, și a ajuns să arate AȘA. Motivul este unul INCREDIBIL

Helen Gillespie este tânăra, a cărei poveste te va șoca, fără îndoială! La 30 de ani, ea a ajuns să arate îngrozitor, după ce timp de două decenii s-a înfometat.

Helen Gillespie este tânăra, a cărei poveste te va șoca, fără îndoială! La 30 de ani, ea a ajuns să arate îngrozitor, după ce timp de două decenii s-a înfometat.

Gestul drastic al acesteia are însă și o explicație! Totul a început, pe când ea avea doar 10 ani.

Atunci, ideea că se va schimba și că va deveni adult a speriat-o atât de mult, încât Helen a început să se înfometeze, tocmai pentru a rămâne în perioada copilăriei.

Tocmai de aceea, ea consuma 60 de calorii zilnic, iar apoi și-a stabilit un meniu, calculat la cel mult 750 de calorii.

Rezultatul ? Corpul a suferit unele modificări. Spre exemplu, sânii nu i s-au dezvoltat, motiv pentru care a fost nevoită să poarte o proteză special creată pentru persoanele care trec printr-o masectomie.

Pe lângă asta, nu doar că este îngrozitor de slabă, însă în ciuda vârstei, trupul ei arată asemenea unei persoane bătrâne.

“Doctorii mi au spus că am oasele unei persoane de 70 de ani. Sunt atât de slabe, încât mi-am rupt încheietura, la 14 ani, după ce am căzut. Dacă situația mea nu se va îmbunătăți, voi continua să îmbătrânesc prematur”, a povestit Helen, potrivit lifedeathprizes.com.

La 15 ani, a fost la un pas de moarte. Iar totul se trăgea de la înfometare. A petrecut atunci patru luni în spital și, după ce a revenit acasă, s-a întors la meniul ei.

Helen recunoaște că și părinții ei joacă un rol important asupra deciziei, pe care a luat-o în copilărie.
Ei aveau așteptări mari de la ea, își doreau să performeze în muzică și să aibă rezultate academice bune.