Foste concurente de la Insula iubirii susțin că ar fi fost hărțuite sexual și abuzate emoțional în timpul emisiunii: “Agresarea colegei mele când a cerut să plece…”

Mai multe concurente și ispite de la Insula Iubirii au susținut că ar fi fost hărțuite sexual de ispite, și ar fi primit jigniri din partea producătorilor emisiunii. Fostele concurente și ispite au vorbit despre episoadele de abuz emoțional, hărțuire sexuală și jigniri de care au avut parte în emisiunea Insula iubirii.

Mai multe femei care au participat la Insula iubirii de-a lungul tuturor sezoanelor, au declarat că ar fi fost hărțuite sexual, jignite și abuzate emoțional de ispite. Acestea au declarat că le-a fost teamă să dezvăluie mai devreme cum erau tratate în emisiune, de teama contractului semnat în prealabil și a clauzelor.

După mai bine de 7 sezoane,foste concurente de la Insula iubirii au făcut dezvăluiri surprinzătoare. Temându-se de contractele semnate în prealabil, acestea nu decis să nu vorbească despre abuzurile la care ar fi fost supuse în emisiune. Totusi, se pare că episodul în care ispita Oana Monea a fost atinsă împotriva vointei sale, le-a determinat să vorbească.

Foste concurente de la Insula iubirii susțin că ar fi fost hărțuite sexual de ispite

După mai multe sezoane de Insula Iubirii, foste ispite și concurente care au făcut parte din show-ul difuzat de Antena 1, au dezvăluit că ar fi fost hartuite sexual și ar fi primit jigniri din partea „ispitelor’, dar si din partea producătorilor emisiunii.Pe ispitele feminine (producătorii) le numeau «zdrențe», iar concurenții aveau porecle oribile precum «suma tuturor vomelor»‘, a povestit una dintre femei pentru Libertatea.ro.

Concurentele s-au temut de contractele semnate în prealabil și de clauzele care favorizează postul de televiziune, iar abia acum au decis să vorbească. Se pare că episodul cu Oana Monea în care era atinsă împotriva voinetei sale de Marius Moise, le-a determinat să facă dezvăluiri neașteptate.

Diana Pîslaru sau DeeDee, concurentă la Insula Iubirii în anul 2018, alături de iubitul ei Robert, a pleacat din Thailanda accidentată la picior. Aceasta a fost prima concurentă dată în judecată de Antena 1. Acum, fosta concureta a fost dezvăluiri neașteptate. „Eram îndemnate frecvent să ne «distrăm» și să consumăm alcool, ispitele masculine având deja băuturile preparate în pahare pentru noi și insistând să bem, că poate «ne îmbătăm mai repede». Existau glume între ei cum că am avea stimulente puse în băuturi, pentru că în Thailanda sunt legal’Agresarea colegei mele, când aceasta a cerut să plece din emisiune, a fost pur și simplu ceva de nedescris. Să fii efectiv înconjurată și înjosită din toate părțile… M-a făcut să mă tem în legătură cu ce mi se va întâmpla dacă cer să plec’, a spus aceasta pentru sursa citată mai sus.