Gabriela Cristea, confesiune neașteptată despre fostul soț. Ce a simțit atunci când a murit Marcel Toader

Gabriela Cristea a făcut recent o confesiune neașteptată despre fostul soț, Marcel Toader, la aproape patru ani de la moartea acestuia. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 5 ani, până în 2013, iar divorțul a fost unul cu scandal. Acum, Gabriela Cristea s-a destăinuit cu privire la acea perioadă din viața ei, care a afectat-o profund.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, are o carieră mult visată și o familie cu care se mândrește. Cu toate acestea, în viața ei au existat și perioade dificile, una dintre acestea fiind mariajul cu regretatul Marcel Toader. Cu toate acestea, ea a depășit greutățile din trecut și chiar s-a redresat spectaculos.

Gabriela Cristea, confesiune neașteptată despre fostul soț
Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare din România. Artista a prezentat mai multe emisiuni în trecut, care au fost foarte apreciate. Acum este la cârma show-ului matrimonial „Mireasa – Capriciile Iubirii”, proiect care este destinat tinerilor care își caută iubirea.

De altfel, și ea a avut probleme în mariajul anterior, cel cu Marcel Toader, care a durat din 2008 până în 2013. Această căsătorie s-a terminat cu scântei, fiind intens mediatizat la acea vreme. Gurile rele susțineau pe atunci că Gabriela Cristea și Marcel Toader s-au iubit de toți banii. Și aceasta deoarece, în urma destrămării cuplului, prezentatoarea a rămas mai săracă cu aproape cinci sute de mii de euro.

Fostul soț al Gabrielei Cristea a murit în urmă cu patru ani, dar asta nu a făcut-o pe brunetă să își schimbe sentimentele pe care le are față de ceea ce s-a întâmplat între ei. În fața Cristinei Șișcanu, prezentatoarea show-ului matrimonial spune că, deși a rămas săracă și dezamăgită în urma mariajului cu Toader, nu-și regretă trecutul.

„Nu-mi pare rău de nimic, din toate cele câte mi s-au întâmplat. Nu știam câți bani aveam (n.r. – după divorțul de Marcel Toader), am descoperit după ce i-am pierdut pe toți, suma dovedită, ca să zic așa, pentru care aveam hârtii doveditoare, a fost de 480 de mii de euro”, a spus Gabriela Cristea, în emisiunea prezentată de soția lui Mădălin Ionescu.

Cum i-a spus Marcel Toader că vrea să divorțeze
Mai mult, întrebată dacă s-a considerat folosită în mariajul cu Marcel Toader, actuala soție a lui Tavi Clonda a recunoscut că acea experiență a fost una dureroasă pentru ea. Nu știe și nici nu o interesează dacă fostul ei soț a iubit-o sau doar a folosit-o pentru averea ei, dar menționează că ceea ce a realizat la momentul despărțirii a dărâmat-o.

Motiv pentru care, pe lângă faptul că nu i-a mai acordat niciodată credit, nici când a aflat că acesta a încetat din viața, Gabriela Cristea spune că nu a fost mișcată absolut deloc de veste. Și asta pentru că dezamăgirea produsă în timpul mariajului a fost atât de mare, încât a șters orice sentiment, orice urmă de empatie și umanitate din partea ei pentru Toader.

„- Gabriela Cristea: A venit și a zis: «Aș vrea să-ți faci bagajele și să pleci».
– Cristina Șișcanu: Tu crezi că a stat doar din interes cu tine?
– Gabriela Cristea: Nici nu mă mai interesează. În momentul în care mi-am dat seama de niște lucruri… E dureros să constați.
– Cristina Șișcanu: Ce ai simțit când ai aflat că a murit?
– Gabriela Cristea: Nimic!”