Gestul șocant al Loredanei, fata care și-a ucis „cea mai bună prietenă” în Mangalia! Ce face când rămâne singură, după gratii, conștientă că „viața ei s-a cam distrus”

Gestul șocant al Loredanei, fata care și-a ucis „cea mai bună prietenă” în Mangalia! Iată ce face când rămâne singură, după gratii, conștientă că „viața ei s-a cam distrus”!

Gestul șocant al Loredanei după gratii

Loredana Atănăsoaie a recunoscut faptul că și-a omorât „cea mai bună prietenă”, pe Alina Ciobanu, și apoi a abandonat cadavrul neînsuflețit al acesteia într-un parc din Mangalia. În prezent, apar noi detalii despre viața lui Loredana după gratii, unii dintre aceștia fiind dezvăluiți de către avocatul său, Cristian Ion.

Astfel, imediat după ce a fost închisă și transferată în penitenciar, Loredana a ales să nu interacționeze cu colegele de celulă, chiar și în ciuda încercărilor acestora de a se apropia de ea. Ele au încercat să ofere un gest de bunăvoință, oferindu-i o carte de rugăciuni, dar Loredana a refuzat-o cu hotărâre, conform informațiilor publicate în Click.

Conform, avocatului Cristian Ion, tânăra este văzută de către colegele de celulă ca pe un copil care nu avut parte de empatie:

„Este văzută ca un copil care a fost lipsit de empatie. La un moment dat, în timp ce plângea, o colegă a mângâiat-o pe frunte, iar Loredana i-a spus că mama ei nu a mângâiat-o niciodată așa”, a declarat avocatul, potrivit sursei citate.

„Loredana este colegă de celulă cu trei femei. Fiind mai în vârstă decât ea și cu mai multă experiență de viață, acestea au avut ocazia să poarte discuții mai serioase cu adolescenta, încercând să o învețe lucruri bune.

Pe parcurs, după toate discuțiile cu colegele ei, Loredana s-a simțit susținută și încurajată și a început să citească cartea de rugăciuni pe care i-au dat-o colegele ei. Mai mult decât atât, are un loc al ei special unde se roagă și unde stă atunci când simte nevoia să-și adune gândurile. Ea se retrage lângă gemulețul din arest”, potrivit aceleiași surse.

Loredana, conștientă că „viața ei s-a cam distrus”

„În prima fază, i-a dat cineva o carte de rugăciuni, dar ea a zis că nu o vrea, pentru că nu merită ca nici măcar Dumnezeu să se uite la ea. Apoi, a început să se roage să o ierte. Se roagă și pentru Alina. Când este comunicativă, când se retrage și se duce la gemulețul de la camera de arest. Se gândește că viața ei s-a cam distrus”, a mai detaliat Cristian Ion.

Loredana Atănăsoaie a primit vizita mamei sale în închisoare, o ocazie în care tânăra ar fi făcut noi declarații cu privire la crima comisă, potrivit mătușii Alinei Ciobanu.

Mătușa Alinei a menționat că mama Loredanei o compara adesea cu fosta ei prietenă, ceea ce a tensionat relațiile dintre Loredana și propria sa mamă.

„Era certată cu mamă-sa. Ea îi tot spunea ‘uite că Alina se descurcă, învață, este cuminte, tu de ce nu poți să fii așa?.  Au apăsat-o sufletește lucrurile astea.

Am înțeles de la o femeie de aici, din comună, că mama Loredanei ar fi povestit că fata i-a zis, când s-au văzut în arest, ‘să zici mii și mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă’. Vă dați seama câtă invidie avea pe Alina, dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu’ mamă-sa acasă”, a declarat femeia, scrie Vremeanoua.ro.