Gina Pistol a dat vestea cea mare despre întoarcerea la Antena 1. Nici bine nu a început noul sezon Chefi la Cuțite, fanii vor fi uimiți

Gina Pistol a dat vestea cea mare! Deja vrea să se întoarcă la Antena 1, după ce noul sezon de Chefi la cuțite abia a început.

Gina Pistol a dat vestea cea mare despre întoarcerea la Antena 1. Noul sezon de la Chefi la cuțite abia a apărut pe post, iar vedeta este dornică să se întoarcă.

Gina Pistol, vestea cea mare despre întoarcerea la Antena 1

Gina Pistol a vorbit despre revenirea în televiziune la șase luni de la momentul în care a luat pauză. Acesta ia în considerare întoarcerea la Antena 1, la emisiunile pe care le prezenta și înainte!

Sezonul 12 din emisiunea Chefi la cuțite a început deja de câteva ediții, cu Irina Fodor la cârmă. Doar că Gina Pistol a făcut un anunț care surprinde pe toată lumea și spune că este gata să revină!

Gina Pistol a declarat că să muncească în televiziune este un lucru special pentru ea. Așa că cu siguranță își dorește să revină pe micro ecran. Aceasta a spus că este dispusă să accepte noile propuneri de la începutul anului viitor sau din primăvară.

Aceasta a făcut o referire și la reîntoarcerea la Chefi la cuțite pentru a că a spus că dacă se dorește revenirea ei atunci cu siguranță este dispusă să se întoarcă și să prezinte din nou emisiunile de la Antena 1.

„Munca în televiziune e ceva care ocupă un loc special în sufletul meu. E ceva aparte, ce-mi place să fac cu drag și dacă vor exista noi propuneri, fie de la 1 ianuarie 2024 sau de la 15 mai 2024, le voi lua cu multă atenție în considerare. Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce”, a spus ea, conform Cancan.

Gina Pistol ia în considerare și alte proiecte TV

De asemenea, soția lui Smiley a dat de înțeles că nu se grăbește să accepte vreo propunere. Vedeta este deschisă să înceapă și un alt proiect, nu numai să se întoarcă la emisiunile pe care le a prezentat până acum la Antena 1.

„Va trebui să avem răbdare, să constatăm dacă vor mai exista propuneri, dacă voi mai primi propuneri de colaborare și dacă eu voi avea energia necesară ca să mă apuc de ele și să le duc până la capăt. Vom vedea ce-mi rezerva viitorul, fiindcă nu e bine să-ți faci planuri înainte de vreme!’, a spus soția lui Smiley, potrivit Cancan.ro.