Horoscop Aprilie 2023 Cristina Demetrescu, avertismente pentru zodii

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt previziunile astrale pentru luna aprilie. Se anunță o perioadă extrem de încărcată.

Cristina Demetrescu mărturisit că, din punct de vedere astral,luna aprilie este greu încercată. Nativii iau decizii ce pot să le schimbe viitorul și, în același timp, mai multe zodii se vor confrunta cu probleme de sănătate.

Cristina Demetrescu Horoscop Aprilie 2023

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru luna aprilie. Pe nativi îi așteaptă o perioadă aglomerată, greu încercată din punct de vedere emoțional.

„Această lună este extrem de încărcată. Mercur, care este planeta comunicării, va intra în Pești. Mare atenția la faptul că nu ne adunăm gândurile. Suntem melancolici, un pic apatici, e în toate direcțiile mintea noastră. Până să intre Mercur și Saturn în Pești, ele se vor întâlni pe ultimul grad al Vărsătorului și el este un semn al viitorului.

Deciziile care se iau în această perioadă s-ar putea să conteze enorm de pentru viitorul nostru. Sunt foarte multe oportunități pentru că sunt doi benefici care se întâlnesc data de 4, Venus și Jupiter.

În aceeași zi există o provocare de la Univers, pentru că nu toată lumea trebuie să fie fericită. Există aceste provocări legate de felul în care ne atașăm de obiceiuri, de trecut și nu vedem oportunitatea, nu vedem șansa. Unii se vor întoarce în trecut, se vor lăsa influențați”, a dezvăluit celebrul astrolog la Vorbește lumea.

BERBEC

Berbecul este cel mai norocos nativ al perioadei. Ar putea fi invidiat deoarece sub semnul său se strâng toate planetele bune și ar putea deveni chiar persoane cheie în anumite situații.

TAUR

Este bine să dea mai multă importanță sănătății. Să dea drumul lucrurilor stresante, să pună pe primul loc starea lui de bine. O chestiune de familie s-ar putea să-l blocheze într-o anumită hotărâre și este mai bine să tacă, pentru a nu fi descurajat.

Gemeni

Geamănul trebuie să fie foarte atent la ceea ce spune. Deși are o perioadă foarte bună din punct de vedere social, în care are parte de susținerea prietenilor, s-ar putea să nu vadă lucrul ăsta și să fie foarte caustic, repezit.

RAC

Pe Rac îl poate stresa puțin sănătatea, apar tot felul de dureri. Atrage mai multe conflicte, i se pare că toată lumea are ceva cu el. Are două săptămâni pline de oportunități profesionale. Atenție, totuși, la amenzi.

LEU

Leul are nevoie și își poate planifica o vacanță, care să-i ajute și din punct de vedere emoțional. Pot apărea situații dificile cu persoana iubită, se pune problema de planuri de căsătorie, dar și de divorț. Unele decizii nu se iau la nervi, mai ale cele importante, ce țin de viitor.

FECIOARA

O problemă medicală poate împiedica nativul Fecioară să facă o călătorie sau îl poate determina să rateze un examen. Aceste situații au menirea de a-i îndrepta către spiritualitate. Sunt săptămâni bune din punct de vedere financiar.

BALANTA

Nativul Balanță ar trebui să rămână focusat pe propria persoană. Nu este un moment potrivit pentru a cere sfaturi de la familie sau prieteni. Este important să nu se lase descurajat și nici influențat de mediul exterior.

SCORPION

Scorpionii se pregătesc să închidă o perioadă foarte grea, dar nu iau pauză. De fapt, își dau seama că ceea ce îi obosea era munca lor, faptul că făceau ceva ce nu le era pe plac, așa că se înhamă la o nouă activitate, dar una care le e benefică.

SAGETATOR

Săgetătorul va intra într-o perioadă mult mai introspectă pentru următorii trei ani și trebuie „să mai reducă motorașul”, să dea mai multă importanță emoției, iubirii, distracției, copiilor, sportului, într-un fel care să le hrănească mai mult sufletul.

CAPRICORN

Capricornii sunt concentrați pe bani. Vor fi mulțumiți de anumite investiții pe care le fac. Deși o mașină sau o casă scumpă le aduce bucurie, nu trebuie să depășească gradul de îndatorare.

VARSATOR

Vărsătorul se află într-o etapă de învățare a vieții sale. Nativul nu este fericit decât atunci când face ceea ce îi place. Tendința de introspecție este benefică, deoarece îl ajută să se apropie de esența vieții lor.

PESTI

Peștii au o perioadă bună din punct de vedere financiar. Trebuie să muncească în niște condiții pe care nu le agreează foarte tare, dar e nevoie să se stăpânească. E o etapă prin care trebuie să treacă și să fie atenți, să nu rateze ocazii.