Horoscop Jocul Viitorului 25 septembrie – 1 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici

Horoscop ”Jocul viitorului”, 25 septembrie – 1 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri Ascunse de la antena3.ro, ce pregătesc astrele pentru săptămâna viitoare.

Horoscop Jocul Viitorului cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Steaua – o carte foarte bună pentru Berbec și simbolizează începutul unei noi acțiuni. Berbecii demarează ceva nou. E o activitate profesională care va avea reușită, dar va avea și o realizare materială substanțială. Orice începeți nou și este dus la bun sfârșit conduce și la reușită la locul de muncă.

Horoscop Jocul Viitorului cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Cenușă – o carte neutră care simbolizează pentru Taur o putere de reflecție în săptămâna următoare, dorința de liniște, înțelepciunea. E la cote înalte, dar el va simți nevoia o săptămână să fie mai singur, să se apropie de niște persoane în vârstă, să petreacă o perioadă de timp cu ele și, totodată, dorința lui de a cunoaște și a afla niște lucruri interesante îl va pune în contact cu niște oameni mult mai pregătiți, nu neapărat chiar oameni de știință, dar niște oameni care la rândul lor pot să dea niște sfaturi săptămâna viitoare. Excelează prin seriozitate în acțiunile pe care le întreprinde. Are destul de multă timiditate și pudoare și tot ceea ce va dori este o recompensă pe care o aștepta de mult.

Horoscop Jocul Viitorului cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Au protecție foarte bună a unei personalități importante. Este o persoană cu suflet generos și cu elan spiritual și acest lucru îi va face pe nativi să fie încrezători, știind că au pe cineva în spate care îi poate ajuta să treacă de o problemă.

Horoscop Jocul Viitorului cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul, cum este el câteodată trăind în trecut, bulversat, acum îl bulversează o situație, ceva la locul de muncă, dar și acasă și e foarte furios. Trece la dispute verbale. Cineva l-a rănit în orgoliu, a trecut peste el. Deocamdată, Racul este sfătuit să se tempereze.

Horoscop Jocul Viitorului cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul are de gând să demareze o acțiune. Leii fără angajamente vor merge la o întâlnire într-un cadru festiv, unde va cunoaște o persoană de care își va lega pe cât posibil energia lui constructivă și combativă. Se va lansa într-un dialog, într-un flirt și de aici se așteaptă o legătură care va dura.