Horoscop Minerva noiembrie 2023

Horoscop Minerva. Astrologa a făcut previziuni pentru fiecare zodie în parte, de la jumătatea lunii octombrie și până la jumătatea lunii noiembrie.

În perioada 16 octombrie – 15 noiembrie, nativii vor fi puternic influențați de schimbările apărute odată cu Eclipsa parțială de Lună din data de 28 octombrie 2023, moment ce aduce schimbări din punct de vedere financiar, dar și în plan sentimental și romantic.

Nativii Balanță, de exemplu, s-ar putea să se confrunte cu probleme de infidelitate, în timp ce pentru Capricorni este un moment oportun să se remarce la joc.

Mai departe, iată horoscopul prezentat de astrologul Minerva, în exclusivitate la WOWnews, la Urzeala Astrelor:

Horoscop Minerva noiembrie pentru Berbec

Este momentul în care ei trebuie să-și evalueze echilibrul și armonia din parteneriatele pe care le au. Cum spuneam, dăruiți atât cât primiți. Eclipsa de Lună din 28 octombrie pune accentul pe valorile lor.

Trei zodii vor da lovitura în 2024 și vor câștiga sume de bani inimaginabile. Tu te afli printre ele?

Luna plină din 28 octombrie 2023 aduce și o amestecătură de momente în viața de familie. Dacă angajamentele profesionale i-au ținut ocupați și departe de familie, acum este momentul să le recupereze. Fac un punct de reper din a acorda o importanță deosebită timpului petrecut cu familia, ori de câte ori este posibil.

Taur

Profesional, șansele de avansare cresc și se vor face remarcați la locul de muncă. Această recunoaștere nu numai că mărește stima de sine, ci îi motivează să lupte pentru salturi mari în carieră. Interesant este că și cei aflați la început de drum profesional se pot aștepta la o avansare rapidă. În ceea ce privește sănătatea, nativii Taur ar trebui să fie atenți în special al problemele de somn, insomnii care s-ar putea agrava în această perioadă.

Gemeni

Se vor lansa într-o călătorie de autodescoperire, renunțând la vechile credințe și îmbrățișând deschiderea către necunoscut. Această abordare nouă se extinde la multe aspecte ale vieții lor, mai ale aspecte care au fost lăsate în așteptare de ceva vreme. Eu zic că este un îndemn să-și exploreze subconștientul și să-și descopere adevăruri ascunse.

Există provocări pe tărâmul iubirii pentru ei. Luna aceasta poate aduce momente de discordie în cupluri, inclusiv crize și certuri care necesită o atenție sporită. Este posibil să se confrunte cu un proces de separare sau chiar cu un divorț, cu un partaj urât care să implice nu doar nervi, ci și emoții puternice. Cei care încearcă să găsească soluții și să-și salveze relația, demonstrează o iubire profundă, de durată, care poate înfrunta orice furtună.

Rac

Sugerez să se pregătească pentru o perioadă de realizări personale. Profesia cade în plan secund, dar asta nu însemnă că nu dau importantă la ceea ce fac. Aș spune că este timpul să-și urmărească pasiunile. Emoțiile vor crește pe măsură ce se bucură de căldură și de afecțiune se simt profund prețuiți și se vor clarifica problemele care le-au tulburat liniștea până atunci.

Vor renunța la grijile inutile și se vor concentra pe cei care contează cu adevărat.(…) Schimbările vor deschide calea către o viață mai senină și mai împlinită.

Leu

Nu există schimbări majore în ceea ce privește contul lor bancar și cu toate acestea partenerul necesită un efort de atenție. Cred că trebuie să-și facă puțin timp pentru a-și manifesta afecțiunea. Atenție, eclipsa de Lună din 28 octombrie le poate pune în valoare cariera. Eu zic să-și rezolve obiectivele personale și să facă mișcări strategice care să-i ajute să se repoziționeze. Este momentul să se valorifice.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt în căutarea unor perspective profesionale noi, după eclipsa inelară de Soare din 14 octombrie. Ea pune accentul pe comunicare, învățare, explorează subiecte noi și își împărtășesc ideile pe care le au.

În timp ce AS-ul nopții aduce aspecte favorabile, căutarea perfecțiunii tipică lor ar putea duce, din neatenție, la niveluri crescute de stres pentru că și la ei în tot există un anumit echilibru. Ei fiind perfecționiști, uită chestia aceasta și se trezesc că sunt foarte obosiți, că stresul își pune amprenta asupra lor și atunci capotează așa că trebuie să găsească o modalitate de a se odihni.

Balanță

S-ar putea ca unele probleme legate de infidelitate să apară în prejma Lunii noi a Eclipsei parțiale de Lună din 28 octombrie. Situații neobișnuite și discuții aprinse provoacă trăinicia relației. Întrebările legate de dragoste partenerului stârnesc îndoieli, iar începutul lunii noiembrie poate semăna cu un carusel.

Scorpion

Încep planuri ambițioase și ingenioase de creștere profesională. Mulți pot porni în călători și se pot angaja în negocieri care să le aducă câștiguri financiare substanțiale. În schimb, viața amoroasă ocupă centrul scenei și este o perioadă de examinare a conexiunilor romantice.

Pentru cei care au deja relații angajate, perioada se poate simți instabilă, ceea ce este un teren familiar pentru Scorpionii care nu sunt străini de navigatul printre conflicte și probleme relaționale. Cheia pentru a-și îmbunătăți relația acum este răbdare.

Săgetător

Trebuie să ia în considerare să economisească sau să investească resursele cu înțelepciune. Capacitatea lor de a atrage bani va continua să lucreze în favoarea lor și se vor gândi la un viitor financiar, inclusiv își vor face planuri de pensii, de economii, de securitate pe termen lung. Profesional, eclipsa de Lună din Taur le va pune în valoare munca. Să ia în considerare ideea de a face schimbări pozitive la locul de muncă sau în obiceiurile lor. Începutul lunii noiembrie poate aduce noi responsabilități și decizii provocatoare.

Capricorn

Relația cu banii este foarte intensă, dar nu va fi cel mai important lucru pentru ei. Diverse reușite profesionale și prestigiul care decurge din ele nu se vor traduce inițial prin mai mulți bani ca în trecut, dar vor găsi beneficii pe termen lung.

Ar trebui să investească la Luna Nouă și nu îi va deranja acest lucru. Deocamdată, ceea ce vor obține va fi recunoașterea performanțelor și a talentelor sale.

Vărsător

Sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie este despre dragoste. Sunt niște spirite inovative, iar către sfârșitul lunii octombrie au ocazia să găsească soluții inovatoare la unele probleme care se vor transforma într-un atu valoros în orice situație dificilă.

Luna din Taur de pe 28 octombrie pune în valoare casa și viața de familie. Fac îmbunătățiri în spațiul în care locuiesc, își întăresc legăturile de familie, important este că ei pornesc într-o nouă călătorie în ceea ce privește viața sentimentală.

Pești

Vor avea parte de profituri serioase. Începutul lunii noiembrie îi favorizează pe cei care își doresc investiții pe termen lung. Vor avea câteva rezultate remarcabile în acest sens. Unele economii se vor dovedi a fi de ajutor la acumularea averii.

Achiziționarea unei proprietăți va fi excelentă și pentru bărbați și pentru femei. Este un atu, o mișcare grozavă care îi va ajuta în momentele grele. Pe de altă parte, să nu cheltuiască prea mult deoarece ar putea avea probleme. Își fac griji pentru schimbarea locului de muncă, dar să nu se împotrivească unor provocări care vor veni odată cu această decizie. Există probabilitatea să fie înșelați sau să se confrunte cu unele rezultate nedorite.