Horoscop rune 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii au parte de schimbări majore, Peştii dau lovitura!

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului.

Runele au pregătit daruri pentru fiecare semn zodiacal, iar numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit la ce să ne aşteptăm în zilele care urmează.

Horoscop rune pentru Berbec
Trebuie să aveți răbdare și să nu forțați mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Berbecii care știu să aștept. O zodie din asta care e agitată și rapidă trebuie să aibă răbdare. E o mare probă pentru nativii din Berbec.

Horoscop rune pentru Taur
Veţi susține o mică bătălie, dar nu fiți îngrijoraţi, pentru că veți câștiga în mod sigur.

Horoscop rune pentru Gemeni
Gemenii trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția și acasă, în familie, și în societate, dar și la serviciu. Nefăcând acest lucru, nu veți câștiga. Dar dacă vă mobilizați totalmente, veţi triumfa.

Horoscop rune pentru Rac
Racul are parte de o dragoste nouă, fierbinte, o dragoste pasională. Dacă daţi de sufletul geamăn v-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Horoscop rune pentru Leu
Leul e pregătit pentru o bătălie furtunoasă, vrea să se certe cu toată lumea. Runa însă îl sfătuieşte să rămână calm că totul se aranjează.

Horoscop rune pentru Fecioară
Fecioara este pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Va acționa foarte favorabil pentru una dintre cele două probleme care o preocupă, în săptămâna care urmează.

Horoscop rune pentru Balanță
Balanța este sfătuită să se relaxeze. Cineva foarte apropiat ei se bucură în prezent de o sănătate excelentă, deci nu este cazul să îşi facă griji vizavi de asta.