Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii sunt protejate de astre, au noroc pe toate planurile

Horoscop 31 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul de luna. Sa aflam cine are noroc si cine trece prin clipe mai dificile.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Va puteti recupera banii pentru care ati tot facut demersuri de-a lungul timpului si o sa va descurcati cu cheltuielile acestei perioade, plus salariul, plus alte beneficii.

E momentul sa faceti un control medical sa aflati ce tratament e de luat daca e ceva, dar poate nu e nimic in neregula.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

O sa va incercati sansele intr-o colaborare care va poate propulsa in cariera, sa va extindeti aria de influenta, sa va faceti noi relatii utile.

E cineva care isi doreste sa formati un cuplu si sa va petreci mai mult timp impreuna, ca sa se vada daca va armonizati, sau nu.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O surpriza placuta din partea cuiva pentru care insemnati ceva si o sa aveti o stare buna, o sa creasca stima de sine.

Vi se face o oferta de lucru si daca mai incape in agenda voastra, deja, incarcate, o sa va incumetati.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

O sa va ingrijiti de scoala, de gradinita copiilor, poate mai faceti niste schimbari si o sa puneti pe copii la locul potrivit, in grupa in care se simt ei cel mai bine.

E cineva care va curteaza , daca n-aveti partener de cuplu si o sa va dati seama daca rezonati sau nu.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

Parca ar mai fi niste lucrari in locuinta pe care sa le faceti zilele astea si sa scoateti banii de la rezerva de economii, ca sa nu va afecteze bugetul zilnic.

Poate se anunta niste rude in vizita, daca nu plecati intr-o deplasare, sau intr-o minivacanta.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Se poate sa faceti o rezervare pentru o vacanta pe care oti fi amanat-o ca au fost probleme fie cu familia, c-o fi fost cineva bolnav, sau cu serviciul.

Se poate sa aveti rezultate bune la scoala, s-aveti randament bun la studii si sa apara si castigurile, sub o forma, sau alta.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Va puteti recupera banii imprumutati si sa va asigurati ca-i veti primi si pe cei care v-au fost promisi, ca sa stiti pe cat contati, cat aveti de cheltuiala.

Se poate sa va decideti, totusi, sa intrati intr-un parteneriat de afaceri, desi pareati neincrezatori. Ceva, parca, v-a convins.

Citeste continuarea pe stirileprotv.