Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 aprilie 2023. Vești mari pe plan financiar pentru Balanțe

Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 aprilie 2023. Iată ce le așteaptă pe zodii în următoarea perioadă de timp, pe finalul lunii aprilie.

Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 aprilie 2023. Vești mari pe plan financiar pentru Balanțe, anunță celebrul astrolog.

Horoscop Urania pentru săptămâna 22 – 28 aprilie 2023
Berbec

Horoscopul realizat de Urania arată că în această săptămână Berbecii pot deveni foarte exigenți cu persoanele din jurul lor. Mai mult decât atât, aceștia pot fi chiar intoleranți față de greșelile pe care le fac și nu se vor feri să arate acest lucru sau să îl verbalizeze.

Taur

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna viitoare arată că nativii din zodia Taur sunt concentrați să își mențină pacea interioară și nu lasă pe nimeni să îi tulbure afectiv.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni ar trebui să evite persoanele care sunt puse pe scandal în săptămâna ce urmează, conform horoscopului realizat de Urania.

De asemenea, nu trebuie să participi la întâlniri cu teme delicate sau care știi că te vor enerva. Cel mai bine ar fi să nu intri în conflicte.

Rac

Horoscopul realizat de Urania pentru zodia Rac aceștia arată că aceștia stau foarte bine pe planul relațiilor și își consolidează conexiunile cu persoanele dragi. Sunt toate șansele să faci unele activități comune cu persoanele pe care le iubești.

Leu

Horoscop Urania pentru săptămâna ce urmează arată că pentru Lei este momentul multor evaluări interioare. Aceștia se închid în propria persoană și analizează lucid deciziile pe care le-au avut de făcut.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioară sunt favorizați în această săptămână să aibă discuții referitoare la un parteneriat. Aceștia pot face o impresie bună pe 22 aprilie și pe 24 aprilie pot exista relații încordate.

Fecioarele vor realiza că au o diferență de viziune și de interese cu diverse persoane și tocmai de aceea se pot naște unele controverse. Pot exista unele tensiuni între Fecioare și un prieten al acestora.

Horoscop săptămânal Balanță

Zodia Balanță. Consolidare a unui statut material; nativii pot trasa niște repere clare într-o strategie financiară mai ales dacă este vorba de sume mari și de proiecte pe termen lung.

Horoscop săptămânal Scorpion – 22 – 28 aprilie 2023 Zodia Scorpion.

Relațiile cu partenerii de orice fel chiar și cu inamicii pot oferi o premiză pentru dialog, prezentare de argumente, consultare, negociere constructivă.

Horoscop săptămânal Săgetător – 22 – 28 aprilie 2023 Zodia Săgetător.

Nativii nu vor primi răspunsul de la medici, nici de la familie ci de la ei înșiși care vor ști cel mai bine ce, din abordările de până acum ale unei afecțiuni, le-a făcut bine.

Horoscop săptămânal Capricorn – 22 – 28 aprilie 2023 Zodia Capricorn.

Nativii se vor confrunta cu rigorile unor replici consolidate de argumente, de dovezi sau de invocarea unui text de lege de care trebuie să țină cont ceea ce va face greu de realizat, în acest moment, o înțelegere sau o rezolvare finală.

Vărsător – 22 – 28 aprilie 2023 Zodia Vărsător.

Preocupări casnice care se vor desfășura metodic, cu calm, răbdare și spor. Efort de a menține relațiile de familie într-un cadru firesc, echilibrat, profitabil pentru toată lumea.

Horoscop săptămânal Pești – 22 – 28 aprilie 2023 Zodia Pești.

Deplasări cu un scop practic care se rezolvă destul de repede și de corect (chestiuni administrative, în legătură cu regimul unor bunuri funciare sau imobiliare).