Horoscopul runelor pentru luna Mai, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii şi Peştii dau lovitura

Horoscopul runelor pentru luna mai, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului în luna lui Florar.

Runele au pregătit daruri pentru fiecare semn zodiacal, iar numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit la ce să ne aşteptăm în luna care urmează.

Horoscopul runelor pentru luna Mai – Berbec

Pentru Berbec, luna mai este simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă apare pentru nativii de foc. Berbecii, care sunt deschizători de drumuri, vor să simtă iubirea pe propria piele. Vor trata luna cu multă generozitate, fiind în permanență în căutarea de nou.

Horoscopul runelor pentru luna Mai – Taur

Taurii, în luna mai, vor avea parte de lucruri extraordinar de bune. Ei, care sunt conservatori, greu de urnit, greu de a aduce schimbări în viața lor, primesc un sfat interesant. E un sfat care le-a mai fost oferit de rună: să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase în urmă toate necazurile și să iasă din conservatorismul lor, din starea de a nu acționa.

Horoscopul runelor pentru luna Mai – Gemeni

Gemenii au o lună furtunoasă. E o lună pe care trebuie să o țină în forță. Sunt pe bătălii furtunoase. Toată lumea trebuie să se conformeze cerințelor lor, dacă nu… se iscă uraganul. Vor susține dispute cu cei din jur. Nu va fi prea bine pentru ei, pentru că vor obosi. Vor primi și reversul medaliei. Să rămână calmi pe tot parcursul lunii, căci doar așa totul se va aranja.

Horoscopul runelor pentru luna Mai – Rac

Racii vor să facă multe călătorii. Nu prea sunt ei plimbăreți, mai ales primăvara, dar luna mai vine cu multă alergătură. E posibil să vină perioade în care au nevoie să se mai mute cu treabă pentru o zi, două, trei sau apar contracte care îi obligă să călătorească zilnic.

Horoscopul runelor pentru luna Mai – Leu

Leii trebuie să aibă forță, putere și tărie. Sunt rezistenți, pentru că luna le aduce tot felul de provocări sufletești, dar și ca sănătate. Cu alte cuvinte, au o lună în care trebuie să strângă un pic din dinți, să depășească obstacolele.

Horoscopul runelor pentru luna Mai – Fecioară

Fecioarele vor să plece de acasă sau din serviciu. Sunt pe punctul de a se muta de undeva. Au două opțiuni primordiale: ori schimbă jobul, ori domiciliul. Sunt în măsură să acționeze favorabil într-o problemă care îi preocupă. Doar ce decid ele se va întâmpla, indiferent de părerile altora.