Incredibil! Ce a aflat tânărul din Iași, cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor: ”Nu știu ce a fost”

O dramă uriașă avea să iasă la iveală pe data de 6 septembrie, când un tânăr de 21 de ani a fost descoperit spânzurat în apropierea casei sale. Abia acum au ieșit a iveală mai multe detalii cu privire la motivul pentru care acesta a apelat la un asemenea gest necugetat.

Familia bărbatului este în șoc din momentul în care au primit vestea dureroasă din partea autorităților și încearcă să înțeleagă motivul pentru care fiul lor ar fi putut ajunge în această ipostază. Se pare că telefonul său ar fi fost cheia către descoperirea adevărului.

Ce veste a primit tânărul înainte de a se sinucide

Marius a avut parte de o surpriză neplăcută cu puțin timp înainte de a alege să își pună capăt zilelor. Acesta ar fi aflat că femeia pe care a iubit-o cu tot sufletul și care a adus pe lume un copil l-ar fi înșelat, tocmai de aceea el nu ar fi fost tatăl bebelușului pe care l-a așteptat cu atâta nerăbdare. Lovitura a fost atât de puternică încât Marius nu a mai putut suporta durerea și a ales să renunțe la tot.

Detaliile au ieșit abia acum la suprafață, când mama tânărului de 21 de ani a făcut primele declarații. Marius ar fi mers alături de câțiva prieteni să se plimbe, iar la un moment dat i-ar fi rugat să îl lase la ultimul copac din localitatea Sticlăria și să meargă să o aducă pe fosta lui iubită, alături de bebelușul său. Din păcate, în momentul în care s-au întors prietenii lui l-au descoperit spânzurat.

„Nu știu ce a fost între ei pentru că el nu ne-a spus nouă. Era un băiat foarte bun, nu înțeleg de ce a făcut asta. El a vorbit cu o fată, fata a născut și la un moment dat a aflat că nu este copilul lui. A suferit foarte mult. Ea a venit la înmormântare și a lăsat doi trandafiri, nu a stat. Cred că de aici a plecat totul. Poliția a văzut mesajele dintre ei”, a declarat mama tânărului, pentru BZI.

Părinții nu au avut curaj să îi deschidă telefonul

Înainte de a se sinucide, Marius a pornit înregistrarea telefonului său pentru a lăsat în urmă o ultimă amintire, cel mai probabil. În imaginile filmate se putea vedea clar cum și-a pus capăt zilelor, iar polițiștii n-au mai avut niciun semn de îndoială cu privire la ceea ce ar fi putut să se întâmple.

Familia lui Marius nu a avut curajul sau puterea să se uite la ultimele imagini cu fiul lor. Mama băiatului ar fi primit telefonul, l-ar fi închis și l-ar fi băgat într-o cutie pe care a depozitat-o undeva cât mai departe de ea.

„El a filmat totul… Există o filmare în telefonul lui, în care se vede cum moare și mai este încă vreo jumătate de oră de film. Eu nu m-am putut uita. Am pus telefonul lui într-o cutie și gata”, a spus mama lui Marius.