Informația Zilei Despre Maria Cârneci! Vestea A Venit Chiar De La Marea Artistă: Nu Ai Cum…

Maria Cârneci este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite artiste de la noi.

Celebra cântăreață a dat detalii despre familia sa și în special despre relația pe care o are cu nora sa.

Maria Cârneci a spus exact în ce relații este cu soția fiului ei.

Deși este o persoană care nu dă detalii legate de viața ei privată, celebra cântăreață de muzică populară a vorbit totuși despre acest subiect.

Ea și-a crescut fiul într-o familie închegată și i-a insuflat acestuia valorile cele mai importante, unde iubirea și respectul sunt mereu pe primul loc.

În ciuda faptului că se spune că relația soacră-noră nu este mereu cea mai bună, acest lucru nu se petrece și în cazul Mariei Cârneci. S-a aflat acum în ce relație se află celebra cântăreață cu Ana Maria, nora sa.

Soția fiului ei nu este o noră pentru Maria Cârneci

Îndrăgita artistă a spus că pentru ea, soția fiului ei nu este noră, asta fiindcă o consideră fiica ei. Mai mult decât atât, a precizat că se înțeleg de minune și are numai lucruri bune de spus la adresa ei, fiind mândră cu o asemenea femeie pentru fiul ei.

„Sunt o soacră foarte bună, să vă spun de ce. Eu n-am decât un singur băiat și s-a căsătorit băiatul meu cu o fată pe care nu o consider noră în primul rând, o consider ca și pe copilul meu, pentru că, în momentul în care cineva îți intră în familie, nu ai cum să ai ascunzișuri”, a spus ea.

Cântăreața nu i-a interzis nimic fiului ei
Maria Cârneci a susținut că nu i-a interzis copilului său absolut nimic, însă a văzut în casă comportamentul părinților, al bunicilor.

„Nu ne-am bătut joc de nimic în viața noastră și ne-am axat pe carieră și nu am ieșit din limitele bunului simț și în viața personală și în cea profesională”, a explicat Maria Cârneci la „Detectorul de munciuni’, de pe canalul de Youtube theXclusive.

Educația pornește din familie

De altfel, într-un interviu recent, cântăreața de muzică populară a susținut că educația pornește din familie și că nicio școală nu poate să ofere de una singură unui copil ceea ce are nevoie.

„De exemplu, fraţii mei se ocupau de animale, iar noi, fetele, de curăţenie. Eram organizaţi, şi asta a contribuit enorm în formarea caracterului meu. După părerea mea, educaţia porneşte din familie, iar acei şapte ani de acasă, ce nu se învaţă la nicio şcoală, îşi spun cuvântul şi te urmăresc toată viaţa! Educaţia o ai din familie şi graţie acesteia mă consider un om normal, pe care succesul nu l-a schimbat!’ a mărturisit interpreta pentru Taifasuri.ro.