Informația zilei despre Viorel Lis! Oana Lis a făcut anunțul chiar acum: A fost ceva cumplit

Viorel Lis, în vârstă de 79 de ani, se confruntă cu probleme grave de sănătate. Soția lui, Oana, în vârstă de 44 de ani, îi este alături de el necondiționat, însă a povestit că nimeni nu a ajutat-o când a avut nevoie.

Recent, Oana Lis a povestit că fostul primar al Capitalei a căzut din picioare și întrucât niciunul dintre vecinii lor nu a vrut să o ajute, a fost nevoită să cheme o echipă de pompieri pentru a-l ajuta să se ridice.

Oana Lis nu a primit niciun ajutor din partea vecinilor

Se pare că infarctul suferit de Viorel Lis în urmă cu un an i-a agravat problemele de sănătate. Oana Lis a povestit că vecinii săi au fost foarte deranjați atunci când le-a cerut ajutorul, pentru că i-ar fi trezit din somn.

„Mi s-a întâmplat într-o zi ca Viorel să cadă din picioare, în casă, și să nu pot să îl ridic să îl pun în pat. Atunci m-am dus pe la vecini, am bătut la ușă, i-am rugat să vină să mă ajute și ei au fost foarte deranjați de acest lucru, pentru că mi-au spus că i-am trezit din somn.

Așa că am fost nevoită să chem o echipă de la pompieri să mă ajute să îl ridic de jos. A fost ceva cumplit”, a povestit aceasta pentru Click!.

Familia Lis se confruntă și cu probleme financiare

Problemele de sănătate ale fostului edil au afectat destul de mult și bugetul familiei, însă Oana Lis nu se plânge, pentru că soțul ei merită ce este mai bun. Aceasta a spus că a primit ajutor de la cei din jur, dar a făcut și economii.

„Eu am cheltuit foarte mulți bani în această perioadă pentru că totul costă, nimic nu este gratis. De exemplu, dacă chemi de două ori pe săptămână acasă un kinetoterapeut costă 400 de lei, dacă chemi un cardiolog acasă trebuie să scot 1.000 de lei din buzunar și tot așa.

S-au cheltuit până acum sute de milioane. Am fost și ajutată de cei din jurul meu dar am făcut și economie. De exemplu nu mi-am mai luat nu știu ce fond de ten care îmi plăcea…mai scump și am preferat să îmi iau unul mai ieftin și tot așa. Am renunțat la majoritatea lucrurilor mele pentru a face economie.

Viorel merită ce este mai bun. În rest este foarte bine, râd de el, glumesc cu el și îl ameninț cu azilul că a văzut pe la televizor unele lucruri și s-a speriat tare. Eu așa sunt, sunt o persoană sufletistă.

Eu am grijă și de bunica mea. Îi trimit pachet, pastile și ce îi mai trebuie ei. Și nu doar ei, ci și la un nevoiaș, de pe stradă, când pot îi dau de mâncare”, a spus Oana Lis.