Îngerii ne protejează chiar dacă nu îi vedem. Dacă vor să ne avertizeze, trimit unul dintre aceste cinci semnale.

Îngerii ne protejează și ne ghidează. Ei sunt creaturi divine de iubire și lumină care ajută oamenii în viață. Fiecare persoană are îngerii păzitori. Unii au doar un singur înger, iar alții au mai mulți; și poți oricând să le ceri ajutor.

Îngerii vă respectă liberul arbitru și nu vor interveni decât dacă sunt chemați sau atunci când viața voastră este pusă în pericol. Îngerii comunică cu noi prin sentimente intuitive și semnale speciale.

Dacă te îndoiești de corectitudinea unei decizii, poți oricând să apelezi la îngeri pentru a primi confirmare. Semnele angelice ne ajută să ne conectăm cu aceștia, să ne întărească intuiția și ne dau încrederea de a merge mai departe.

În plus, îngerii ne trimit constant semne, mai ales atunci când trebuie să ne atragă atenția.

Îngerii tăi îți cunosc toate dorințele, chiar și cele mai interioare, visele, sentimentele adevărate, fricile, defectele, argumentele pro și contra. Îngerii vă cunosc adevărata identitate ca ființă umană și spirituală. Nu puteți ascunde nimic de aceștia. Nu doar că ne păzesc, țin și evidența faptelor bune și rele pe care le facem în viața noastră.

Când îngerii vor să te avertizeze sau să-ți amintească de ceva important, ei îți trimit diferite semne, în funcție de locul și momentul în care te afli. Aici vom vorbi despre câteva dintre ele, însă bineînțeles că pot diferi de la situație la situație pentru că în încercarea lor de a-ți atrage atenția cât mai repede se vor folosi de orice mijloc.

1. Țiuit în urechi.

Țiuitul în urechi este o modalitate foarte comună de comunicare între îngeri și oameni. Acesta poate fi un semn de sprijin care îți amintește că îngerii sunt acolo pentru a te mângâia și ajuta.

Este, de asemenea, un semn de confirmare; țiuitul în urechi indică faptul că acțiunile și gândurile tale în acest moment sunt corecte și importante. Nu trebuie să vă enervați pentru acest semn, sau să vă arătați deranjul, va trece de la sine, tot ce trebuie să faceți este să vă concentrați pe ceea ce aveți de făcut.

Dacă simțiți țiuit în urechi, să știți că îngerii vă transmit că sunteți pe drumul cel bun.

2. Numărul 11.

Numerele sunt limbajul universal pe care îngerii le folosesc pentru a comunica cu noi. Numerele repetate sunt un mesaj al cărui semnificație depinde de cifre.

În special, numărul 11 ​​are multe semnificații, iar îngerii îl trimit când vor să-ți transmită ceva. 11 înseamnă trezire.

Îngerii te cheamă să te „trezești” fie în sens spiritual, fie în sensul că este timpul să realizezi un adevăr de care te îndepărtezi (de exemplu, că relația s-a terminat).

3. Pene.

Dacă ai găsit dintr-o dată o pană, acesta este un semn de la îngerul păzitor: nu te panica! Reprezintă o consolare că totul va fi bine și că nu ești singur. Nu lupta singur cu problema, cere-le îngerilor ajutor și îndrumări.

4. Soimi.

Şoimul este un simbol al intuiţiei. Îngerii trimit șoimi în semn că ar trebui să-ți urmezi instinctele, pentru că intuiția ta nu greșește, chiar dacă punctul tău de vedere diferă de cel al majorității.

Soimul îți amintește că nu poți ignora adevărul, altfel se poate transforma într-o problema în viitor.

5. Senzații ciudate în zona plexului solar.

Chakra plexului solar (situată la 5 cm sub buric) este extrem de sensibilă la energie; de aceea se spune despre intuiție că „simțim fluturi în stomac”. Îngerii trimit senzații în această zonă pentru a avertiza: ceva nu este în regulă!

Este posibil să aveți greață, tensiune sau chiar un mic disconfort. Nu ignora aceste sentimente – acordă atenție când apar.

De exemplu, dacă începi să te simți rău în prezența unei persoane, acesta este un semn că cel puțin nu ar trebui să fii doar tu cu el.