Ioana Tufaru, strigăt disperat după ajutor. Fiica Andei Călugăreanu a ajuns la sapă de lemn: ”Nu am mai prins nimic”

Viața poate aduce provocări dificile, iar Ioana Tufaru și familia ei sunt un exemplu al luptei pentru supraviețuire în fața dificultăților financiare. Fiica celebrei cântărețe Anda Călugăreanu, împreună cu soțul ei, Ionuț Mardare, și fiul lor, Luca, se confruntă cu o situație financiară extrem de dificilă. 

Moartea prematură a Andei Călugăreanu la vârsta de doar 45 de ani a adus cu sine o serie de probleme financiare pentru familia ei, în special pentru fiica sa, Ioana Tufaru. După pierderea mamei sale, Ioana a trebuit să facă față multor obstacole și să lupte pentru a-și asigura un trai decent.

Ioana Tufară se luptă cu sărăcia

În urmă cu mai mulți ani, Ioana Tufaru și-a întâlnit actualul soț, Ionuț Mardare, și au devenit părinți pentru primul lor copil, Luca, care acum are 7 ani. Cu toate că au împreună o familie frumoasă, Ioana și Ionuț au experimentat dificultăți financiare de-a lungul timpului. Niciunul dintre ei nu a avut un loc de muncă stabil, ceea ce a adăugat presiune asupra situației financiare a familiei.

Recent, Ioana Tufaru a făcut publică situația dificilă cu care se confruntă familia ei. Cu Luca începând școala, cheltuielile pentru haine și rechizite s-au adăugat la lista de provocări financiare. Ioana a dezvăluit că a pierdut sursa sa de venit, care consta în participarea sa la spectacole de teatru, unde era plătită pentru figurație. Această sursă de venit a dispărut, lăsând familia Tufaru cu mai puține resurse financiare.

În prezent, familia trăiește doar cu ajutorul social, care constă într-o sumă de 1.100 de lei lunar. Cu toate acestea, acest venit este insuficient pentru a acoperi toate nevoile celor trei membri ai familiei.

„Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună. La teatru nu am mai prins nimic că mergeam și făceam figurație acolo, mai câștigam un ban. Băiatul a început și el școala, cheltuială multă și cu el. Soțul nu mai lucrează pentru că s-a pensionat pe caz de boală. Momentan, am depus dosarul și așteptăm să vedem cât primește și el”, a spus Ioana Tufaru, pentru Click.ro.

Ioana Tufaru are probleme grave de sănătate

Pe lângă dificultățile financiare, Ioana Tufaru a trebuit să facă față și problemelor de sănătate în ultima perioadă. Cu o lună în urmă, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale de hernie ombilicală. Această problemă de sănătate a adăugat și mai multă presiune asupra familiei, deoarece a necesitat cheltuieli suplimentare pentru tratament și recuperare.

„Este vorba de o operație de hernie ombilicală (acea umflătură care se face lângă buric). O aveam demult, nu i-am dat importanță până a început să crească și devenise operabilă! M-am operat pe 24 iulie la spitalul Floreasca. A fost tot de urgență.(…) După operație (orice fel de operație) se face un tratament cu injecții de anticoagulare și doamna doctor a vrut să fac și 10 zile de antibiotic să fim sigure că nu se infectează sau ceva.(…) Mă simt foarte bine medical, doar că sunt în perioada de recuperare, nu am voie să fac efort și mai ales să car (ridic) greutăți. Cam 2-3 luni până se vindecă complet și trece pericolul!”, a declarat Ioana Tufaru pentru Ciao.ro.