Irinel Columbeanu pleacă în SUA pentru a-și revedea fiica după cinci ani

Întoarcerea emoționantă a lui Irinel Columbeanu în SUA pentru a-și vedea fiica

După aproximativ cinci ani de când Irinel Columbeanu nu a mai văzut-o pe fiica lui, Irina, acesta a decis să plece în SUA pentru a se reîntâlni cu ea. Deși tânăra nu a mai venit în România de la ultima întâlnire, din 2018, fostul milionar a hotărât să facă acest gest emoționant și să își ia rămas bun de la fiica lui.

Conform informațiilor oferite de Cancan, Irinel Columbeanu a plecat în Statele Unite pe 13 iunie 2023, iar costurile întregii sale deplasări, în valoare de 10.000 de dolari, au fost suportate de Mr. Pink, actualul partener al Monicăi Gabor și cel care îi adăpostește pe aceștia în casa lui.

Cu toate că Irinel Columbeanu se află într-o situație financiară dificilă și a ajuns la sapă de lemn, acesta a considerat că momentul reîntâlnirii cu fiica lui este mult mai important decât orice alt lucru din viața lui și a acceptat invitația de a-și petrece o săptămână în SUA.

„Sunt la aeroport. Mă pregătesc de îmbarcarea spre America. Mă voi întoarce în țară peste o săptămână, pe 20 iunie”, a declarat Irinel Columbeanu cu emoție în glas, pentru jurnaliștii de la Cancan.

Deși acest gest poate părea unul surprinzător din partea lui Irinel Columbeanu, faptul că acesta a dorit să își revadă fiica nu este deloc neobișnuit. În urmă cu câțiva ani, fostul milionar a declarat într-un interviu că fiica lui este o prioritate în viața lui și că își dorește să îi fie alături mereu.

Cu toate acestea, reîntâlnirea dintre Irinel Columbeanu și fiica lui poate fi una emoționantă și tensionată în același timp, după ce relația dintre cei doi a fost una destul de dificilă în trecut.

Cu toate acestea, sperăm că această întâlnire va fi una plină de emoție și că Irinel Columbeanu și fiica lui își vor putea clarifica orice neînțelegere din trecut, iar relația dintre cei doi se va îmbunătăți în mod semnificativ.