Jador anunță retragerea din muzică din motive de sănătate!

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, a anunțat retragerea din muzică. Artistul s-a fotografiat pe patul de spital, purtând oxigen și perfuzii, dând de înțeles că are probleme de sănătate și că are nevoie de o pauză pentru a se recupera.

Fanii au fost șocați de această veste, dar Jador a promis că va scoate câteva piese în următoarea săptămână și că își va reveni cât mai repede pentru a-și putea relua cariera. În timpul unei apariții la Xtra Night Show, manelistul a dezvăluit și detalii despre viața sa personală, inclusiv despre iubita sa din Spania.

Jador este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România, cu o carieră impresionantă în spate. Cu toate acestea, vestea retragerii sale din muzică a șocat fanii din întreaga țară. Artistul a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare pe patul de spital, cu perfuzii și oxigen.

Jador a explicat că are probleme de sănătate și că are nevoie de o pauză pentru a se recupera. Cu toate acestea, artistul și-a asigurat fanii că va reveni pe scenă cât mai repede posibil: “Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă!”.

Subtitlu 2: Viața personală a lui Jador

În timpul unei apariții la Xtra Night Show, Jador a vorbit și despre viața sa personală, dezvăluind că este îndrăgostit de o tânără din Spania. Artistul a vorbit cu entuziasm despre iubita lui, lăudându-i frumusețea interioară și caracterul simplu: “Este o fată superbă, are un suflet frumos, de sufletul ei m-am îndrăgostit. Este o fată simplă, o fată normală, o fată care nu se machiază, nu se rujează, este foarte simplă. De aia mă atrage mult sufletul ei.”. Fanii lui Jador au fost încântați să afle că artistul se simte împlinit pe plan sentimental și i-au transmis mesaje de susținere în această perioadă dificilă pentru el.

În concluzie, retragerea lui Jador din muzică a șocat fanii din întreaga țară, dar artistul le-a promis că va reveni cât mai curând posibil. În timpul unei apariții la Xtra Night Show, manelistul a dezvăluit și detalii despre viața sa personală, inclusiv despre iubita sa din Spania. Cu toate că se confruntă cu probleme de sănătate, Jador pare hotărât să înfrunte această situație și să se întoarcă pe scenă la fel de puternic ca întotdeauna.