Judecătorii au decis în cazul familiei Elodiei. Lovitură uriașă

Au trecut 15 ani de la moartea Elodiei și nici urmă de celebrul avocat. Familia ei nu are liniște de când aceasta a dispărut și se pare că acum a mai primit o lovitură grea. Instanța le-a dat o veste foarte neplăcută.

Familia Elodiei, probleme cu pensiunea din Argeș

Familia Elodiei deține o pensiune în Argeș, care merge foarte bine. Afacerea este una profitabilă, dar se pare că ceva nu le dă pace să se bucure de aceasta.

Un vecin a achiziționat un teren în Albeștii de Muscel, comuna natală a avocatei, iar acesta a constatat că proprietatea lui din acte nu se potrivește cu cea reală. Mai exact, gardul familiei Ghinescu ar fi pe proprietatea lui, situație pe care a vrut să o clarifice.

Astfel, bărbatul a acționat în instanță pentru a se face dreptate. Mai exact, a atacat încheierea de carte funciară și a dat în judecată instituțiile emitente: Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Câmpulung și Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Argeș. Această situație este des întâlnit în zonele rurale, unde măsurătorile sunt superficiale si mulți ajung să dețină în acte teritorii care, de fapt, nu le aparțin.

Astfel, specialiștii au făcut expertiza și au ajuns la concluzia că gardul proprietății familiei Ghinescu trebuie mutat, conform datelor din documentele respective, arată Fanatik. Astfel, familia Ghinescu va trebui să facă modificări în ceea ce privește proprietatea.

”Admite în parte acţiunea aşa cum a fost modificată. Ia act de renunţare la judecarea capetelor de cerere privind revendicarea faţă de pârâţii R. Ileana şi S. Bogdan George. Consfinţeşte înţelegerea reclamanţilor cu pârâţii R. I. şi S. Bogdan George, consemnată în ,,TRANZACŢIA˝ semnată la data de 05.07.2022.

Stabileşte linia de hotar între proprietatea reclamanţilor şi proprietatea pârâtului Ghinescu Robert Constantin (fratele Elodiei Ghinescu, n.r.) pe aliniamentul dat de pct 14-16 din schiţa anexă 1 la raportul de expertiză Negru Gheorghe, pe care o omologhează. Ia act de renunţare la judecarea cererii privind plângerea împotriva încheierii de CF.nr …”, se arată în minuta ședinței de judecată.

Fiul Elodiei își schimbă numele

Fiul Elodiei Ghinescu a rămas în grija mătuși din partea ta. Aceasta este cea care are grijă de el, având în vedere că familia mamei sale nu are dreptul să îl vadă de când aceasta a dispărut. Băiatul este deja un adolescent în toată firea și a luat o decizie radicală.

Astfel, acesta vrea să schimbe numele de familie din joacă și să-l preia pe cel al femei care are grijă de el. Chiar dacă el ar avea o relație bună cu tatăl său, dorește să fac această schimbare pentru că mătușa lui este ca o mamă.