MARCELA FOTA A RĂBUFNIT DUPĂ CE A FOST MINȚITĂ ȘI ÎNȘELATĂ. „UN MINCINOS, UN NESIMȚIT”

Îndrăgita interpretă de muzică populară Marcela Fota a răbufnit pe internet după ce a dat de înțeles că a fost mințită și înșelată.

Cu toate că artista nu a indicat cine este persoana, fanii s-au gândit că ar putea fi vorba despre iubitul tinerel. Oricum, Marcela Fota a mai spus că singura ei prioritate este relația cu fiul ei, David.

Se știe că folclorul românesc nu e doar un izvor de talente, dar și de scandaluri, invidii și bârfe. Iar de aceste probleme nu a scăpat nici Marcela Fota.

Și cum cântăreața are câteva principii solide după care se ghidează în viață și de la care nu se abate sub nicio formă, nu este de mirare că a ales să își spună din nou punctul de vedere în fața urmăritorilor săi.

Marcela Fota a răbufnit după ce a fost mințită și înșelată

Îndrăgita interpretă Marcela Fota, în vârstă de 46 de ani, nu a mai suportat și a făcut o mărturisire complet neașteptată.

Vedeta are câteva principii solide după care se ghidează în viață și de la care nu se abate deloc, și este de părere că niciun om nu trebuie să aștepte adevărul de la un mincinos.

În urma mesajului ei publicat pe pagina sa personală de Instagram, mulți dintre fanii artistei, și nu numai, s-au gândit la relația ei de iubire, după declarația surprinzătoare făcută pe social media în urmă cu puțin timp, Marcela Fota dând de înțeles că a fost mințită. Motiv pentru care cei mai mulți s-au gândit că este vorba despre iubitul ei mai mic decât ea. Și nu doar atât. Aceasta a subliniat și faptul că nimeni nu trebuie să accepte daruri de la persoane zgârcite și respect de la cei care sunt nesimțiți.

„Nu aștepta daruri de la un zgârcit, adevărul de la un mincinos, respect de la un nesimțit, iubire de la un dușman. Nu aștepta lucruri scumpe de la oameni ieftini”, a scris Marcela Fota pe pagina ei de Instagram.

Care este singura prioritate a Marcelei Fota

După aproape trei ani plini de durere cauzată de moartea soțului ei, interpreta de muzică populară și-a găsit liniștea alături de un alt bărbat. Cei doi au început să se afișeze la evenimente și pe rețelele sociale de la începutul acestui an. Cu toate acestea, tot ce contează cel mai mult pentru Marcela Fota, în viața ei, este doar relația cu fiul său.

„Sunt bine, asta contează. Eu lucrez la relația mea cu copilul meu și la calitatea vieții mele cu copilul meu! Este singura mea prioritate și singurul lucru important!

Cel mai important pentru mine este sănătatea psihică, ca eu să pot să îi ofer o viață bună lui David!

Am mai spus-o și o susțin nu am nici un plan să îi aduc lui David vreun tată acasă. Momentan suntem o echipă foarte bună și suntem bine așa noi doi. Nu știu ce va fi în viitor. Dumnezeu știe!

Nu îmi fac nici un fel de plan pentru că eu am avut planuri cu soțul meu care nu s-au concretizat că așa a vrut Dumnezeu și mai merg și pe principiul acela că Dumnezeu râde de noi când ne facem planuri pentru că le are deja făcute”, declara Marcela Fota, în urmă cu ceva timp.