Marina Voica, salvată de medicii de la o clinică din Brașov.

Marina Voica, salvată de medici în urma unei intervenții chirurgicale la inimă

Marina Voica, una dintre cele mai apreciate soliste de muzică ușoară din România, a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. La vârsta de 84 de ani, artista a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, în urma căreia medicii i-au salvat viața.

După ce a fost externată dintr-o clinică de specialitate din Brașov, Marina Voica s-a întors acasă și a început procesul de recuperare. Aceasta a declarat că se simte bine și este recunoscătoare specialiștilor care i-au intervenit în inimă.

Probleme cardiace de mai mulți ani

Marina Voica a avut probleme cardiace de mai mulți ani, însă acestea au fost amânate de-a lungul timpului. În cele din urmă, acestea au dus-o pe patul de spital, iar solista a fost nevoită să se supună unei intervenții chirurgicale.

Artista a declarat că a fost foarte dificil pentru ea să treacă prin această experiență, mai ales că este singură. Însă, datorită intervenției medicale și recuperării acasă, Marina Voica se poate bucura de o nouă șansă la viață.

Un nou început pentru Marina Voica

În ciuda faptului că a trecut prin momente dificile, Marina Voica este fericită că a reușit să depășească această perioadă și se bucură de o nouă șansă la viață. Artista a transmis un mesaj de mulțumire medicilor care i-au intervenit în inimă și le-a mulțumit și celor care i-au fost alături în această perioadă.

Marina Voica este cunoscută pentru cariera sa de succes în domeniul muzical, fiind una dintre cele mai apreciate soliste de muzică ușoară din România. Aceasta a lansat numeroase hituri în cursul carierei sale și a reușit să cucerească inimile publicului prin vocea sa inconfundabilă.

Încheiere:

Marina Voica a trecut prin momente dificile în ultima perioadă, însă aceasta a reușit să depășească această experiență și se bucură acum de o nouă șansă la viață. Solista de muzică ușoară este recunoscătoare specialiștilor care i-au salvat viața și le mulțumește celor care i-au fost alături în această perioadă. Cu o carieră de succes în domeniul muzical, Marina Voica este una dintre cele mai apreciate soliste din România și a cucerit publicul prin vocea sa inconfundabilă.