Mihai Voropchievici: Care este destinul fiecarei zodii

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit la Antena 3, care ste destinul si menirea fiecare zodii din horoscop.

„Ne urcam in copac pentru ca toata lumea se duce si cumpara talismane, pomul vietii, dar a fost cineva curios ce incarcatura are? Stim de la Adam si Eva. Ei au fost primii care au trebuit sa incerce forta destinului umpland pe ramuri.

Pentru ca in acest copac al vietii sunt 22 de punct magice, cai ale vietii. Cabala, care este forta suprema a unor divinatii stravechi, ne duce acolo unde trebuie sa intelegem ca pe fiecare ramura exista ceva. Pana la cele 22 de cai ale vietii sunt 12 zodii. Fiecare ramurica vine cu ceva benefic pentru fiecare zodie”, a spus numerologul

Berbec: Calea eliberatorului

Berbecul este facut sa fie luptator, razboinic si sa aduca in viata oamenilor niste schimbari. Aceasta cale conecteaza intelepciune cu frumusetea, dar si ordinea cu eroul civilizator. Persoanele din aceasta zodie isi construiesc viata sub semnul echilibrului si al armoniei. Conducatorii sunt reformatori, razboinici care apuca aceasta cale numai cu gandul sa infranga haosul si sa obtina glorie. Pot castiga toate bataliile. Provocarile: caracter inflexibil, agresivitate si tiranie. Va trebui sa te lupti cu acesti demoni in luna octombrie.

Taur: Calea liderului spiritual sau Oceanul Intelepciunii

Este un maestru spiritual consilier cu inclinatii catre valorile materiale, au voce interioara si egalitate de spirit. Toate aceste lucruri se desfasoara sub calea indragostiri intelepciune si spiritualitate. Intelepciune si mirostivirea sunt legate datorita zodiei Taur. Aceasta cale este destinata celor insarcinati cu refacerea perfectiunii creatiei. Primesc abundenta din partea Universului. Provocarise lacomie. desertaciune, materialism, lux, atasament de obiecte, dorinta de a poseda bani.

Gemeni: Calea Logicii sau Calea Iubirii

Au interes pentru conexiuni, relatii, dragoste cu toate fortele opuse. Pot fi scriitori, oameni de afaceri, dar cu depasirea dualitatii. Cei care rezolva problema de dragoste ei sunt. Oricine parcurge acest drum, trebuie sa foloseasca si intelegerea, logica si puterea rationamentului. Ei trebuie sa inteleaga ca nu sunt centrul Universului, ci doar mesagerii. Afirmatia cheie: Atrag relatiile potrivite in viata mea. Ajut oamenii sa se conecteze intre ei! Provocari: Tendinta prea intensa a logice, de aici vin amagiri, proiectii. Tendinta de a transmite mesaje false sau denaturate.

Rac: Calea Vasului lui Dumnezeu sau Copiii apei

Racul este a 7 Cale, care pune accent pe buna intelegere in familie, pe protectia caminului si pe armonia dintre oameni. Au capacitate meditativa, grija fata de casa si familie, drum spre succes. Aceasta cale leaga intelegerea cu severitatea. Deci, Racul te intelegere, dar daca vede ca nu l-ai inteles, devine sever. Necesita multa atentie, disciplina si rabdare. Pentru majoritatea dintre ei, familia este la locul principal, unde isi exercita dragostea. Afirmatiile cheie: Sunt iubit de familia mea si ingrijit de Univers. Ii iert pe cei care n-au neindreptatit! Provocari: Idea de persoana aleasa, protectie exagerata, egoism sau raceala emotionala. De multe ori au senzatia ca ei sunt centrul Universului.

Leu: Calea sabiei inflacarate sau Drumul creativitatii

Sunt persoanele care devin celebre. Sunt inzestrate cu bogatie, cunoastere sau forta. Insusirile esentiale sunt vitalitatea, orientarea spre dragoste si romantism, creativi, interesati de distractii. Calea a opta este calea care guverneaza fericirea, romantismul, copiii si jocul. Afirmatii: Sunt plin de vitalitate, forta si fericire. Sunt gata sa impartasesc bucuria si dragostea mea cu toti care ma inconjoara. Promocarile: orgoliul, egocentrism, dorinta de dominare, complexe de superioritate.

Fecioara: Calea purificarii sau Calea Pastratorului luminii

Este calea care unifica milostifirea cu frumusete. Trebuie sa eviti excesul si sa fii un ghid intelept. Pastreaza lumina stralucitoare a divinitatii. Afirmatii cheie: Ma bucur de izbavirea mea. Sunt curat si pur si sunt gata sa-mi servesc sinele superior. Provocarile sau negativitatea, critica exagerata, standarde prea inalte.

Balanta: Calea Echilibrului sau Calea dreptatii

Este a 11 cale din arborele vietii si conduce la echilibru, diplomatie, justitie si relatii. Pot lucra ca judecatori, mediatori, avocati. Este calea acelor oameni care cauta sa aduca armonie intre un grup sau calea pe care trebuie sa o iei tot timpul. Aceasta cale duce la frumusete. Cei care merg pe aceasta cale, sunt cei angajati in activitati artistice. Afirmatii: Sunt in armonie cu viata si destinul meu. Voi fi rasplatit cu pentru toate eforturile mele. Generez pace si liniste in toate relatiile. Provocari: superficialitate, centrare pe frumusetea exterioara, pot deveni ipocriti.

Scorpion: Calea intimitatii sau Calea Transformarii

Este a 13a cale. Simbolizeaza cartea mortii din tarot. Asta inseamna disparitia lucrurilor vechi, cat si renasterea si schimbarea. Face legatura dintre frumusete si eternitate. Fiecare moarte este urmata de o nastere si de o eternitate. Acest drum ne invata ca nimic nu dureaza pentru totdeauna, nici macar frumusetea. Trebuie sa-si foloseasca talentele si banii, pentru a atinge scopuri mai inalte. Provocari: frica de moarte, de schimbare, gelozie, manipulare emotionala si abuz.

Sagetator: Calea Alchimiei sau Drumul curcubeului

Insusiri esentiale: dorinta de a calatorii, dorinta de a spune adevarul, dorinta de a studia alchimia, optimisum. Aceasta cale face legatura dintre bine si temelie. Este calea de conectarea la culturile straine, la calatorii si la invatamantul superior. Afirmatii: Sunt deschis sa invat adevarul despre mine si despre viata in general. Cel care imi ofera tot ce am nevoie este increderea. Provocari: excesiv de optimism si in credere prea mare in noroc.

Capricorn: Calea simtului practic

Capricornul reprezinta simtul practic pamantesc si reprezinta atingerea tuturor scopurilor. Este orientat spre ordine, conservator, dornic de succes, inzestrat cu umor, dar dominat de temeri si ispite. Doar conectarea la inima il poate asigura ca mesajul este cel asigurat. Atat timp cat nu pune inima si face numai mental, nimic nu functioneaza. Evitati tendintele egocentrice. Provocari: frica, panica, abuz, si inclinatii prea pamanesti. Afirmatii cheie: Imi pot atinge toate scopurile. Succesul e deja in palma mainii mele.

Varsator: Calea dreptatii

Varsatorul este calea dreptatii, care nu face altceva. Sunt inventatorii, geniile, care se straduiesc pentru o lume noua. Afirmatii: Ma bucur de o deplina constientizare si ma conectez cu divinitatea.

Pesti: urmeaza calea misticii

Sunt calea misticii. Afirmatia cheie: Ma conectez la divinitate. Provocari: iluzii, decizii gresite, evadare in alcool sau droguri.