Mihai Voropchievici, cele mai puternice zodii din horoscop: „Au o putere fantastica. Pot face tot ceea ce isi doresc”

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Antena 3 CNN, care sunt cele mai puternice zodii din tot horoscopul.

”De multe ori, toti trecem prin momente dificile, dar actionam in functie de cat de puternica este personalitatea noastra, coroborata cu intuitia, despre care se spune ca este sora geamana cu premonitia. A intui inseamna a vedea ceva inainte si a fi premonitor, vezi cam ce se intampla.

Scorpionul

Una dintre cele mai puternice zodii este Scorpionul. Desi par sensibili, Scorpionii au o forta launtrica extraordinara, deoarece reusesc sa treaca singuri peste orice obstacol, fara ajutorul nimanui. Tin foarte multe lucruri in ei, nu se deschid, sunt mai introvertiti. Reusesc sa-si ascunda emotiile foarte bine, iar nimeni din jur, nici macar familia sau prietenii nu-si pot da seama cand trec prin momente dificile. Au o putere de nedescris, iar nimeni si nimic nu poate schimba acest lucru, indiferent cat de greu este obstacolul.

Taur

In viata, nativii Taur trec prin foarte multe lucruri. Au multe incercari, au foarte multe obstacole de depasit si se descurca, la fel ca Scorpionul, singuri, fara ajutorul celor din jur. Nu vorbesc despre problemele pe care le au, ci prefera sa tina totul in ei ascuns, iar singurele persoane cu care vorbesc sunt prietenii si cativa membrii ai familiei. Acestia au o ambitie atat de mare, pentru ca ei doresc neaparat sa fie oameni de succes si sa reuseasca sa depaseasca cu brio toate obstacolele pe care le intampina. La fel ca Scoprionii, vor sa fie autorii sau artizanii propriului lor succes,

Sagetator

Sagetatorii au o putere emotionala fantastica. Pot face tot ceea ce isi doresc. Pot muta muntii din loc si, indiferent de ce se intampla, niciodata nu se dau batuti. Reusesc sa materializeze tot ceea ce isi propun, iar nimeni si nimic nu ii poate opridin a-si indeplini obiectivele. Nativii din zodia Sagetator sunt in stare sa mearga pana in panzele albe pentru a-si indeplini visele si asi apara persoanle apropiate cum putine zodii o pot face. Prin excelenta, Sagetatorul este zodia protejata de Divinitate.

Capricorn

Capricornii au o putere fantastic de mare. Au foarte mult autocontrol, pe toate planurile, iar viata lor nu se transforma niciodata in haos, indiferent la ce proce ar fi condus o situatie. Nu se lasa niciodata condusi de restrictii. Pune-i o strstrictie Capricornului si ti-ar strica peretele. De regula, capricornii sunt oamenii care ceea ce au spus, au facut si ceea ce fac, fac in conformitate cu ceea ce spun si gandesc. Deci, sunt oameni atat de conformisti, analisti si de multe ori poti sa zici ca sunt incapatanati, dar este perseverenta. A persevera e diavolesc, dar e cu reusita.

Berbec

Incapatanarea Berbecilor, de cele mai multe ori, vine dintr-o putere launtrica foarte mare. Acestia au obiective si niste standarde foarte bine stabilite si nu vpr renunta la ele pentru nimeni si pentru nimic in lume. Pot realiza tot ceea ce isi propun si pot depasi orice obstacol, deoarece au o puetere foarte are ce nu poate fi contestata si pe care stiu sa o puna in valoare pentru a obtine succesul sau rezultatul scontat.

Leu

Nativii zodiei Leu reusesc sa se bazeze intotdeuan pe ratiune si nu isi asculta foarte des sentimentele Acestia au un obiectiv foarte bine stabilit si merg catre atingerea lui, indiferent de obstacolele care se ivesc pe parcurs si pe care le depasesc intotdeauna cu brio. Stiu foarte bine ce trebuie sa faca pentru a ajunge unde asi doresc si nu lasa pe nimeni sa le strice planul”