Mihai Voropchievici, Horoscop financiar 2023. Vestile sunt bune, dar nu pentru toti. Balantele au parte de bani, atentionare pentru Fecioare.

Horoscop financiar 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile financiare pentru toate zodiile.

BERBEC

Berbecii sunt foarte avantajati pentru ca Jupiter traverseaza casa banului. Cei care muncesc foarte mult, castigurilor vor veni din venituri proprii. Veniturile sunt in crestere. Ei se multumesc cu putin, dar depinde de valoarea pe care o au in fata. Ar fi recomandat ca acesti nativi sa si deschida un cont de economii.

TAUR

Taurul il are pe beneficul Jupiter in semnul lui. Aceasta planeta vine sa faca ordine prima data. In primele 5 luni, vor fi luni hotaratoare pentru Taur. Trebuie sa fie mental si in permanenta sa vina cu noi lucruri. Banii vor veni mult mai usor asa. Prospetimea in ceea ce fac atrage venituri mari pentru acesti nativi.

GEMENI

Gemenii vor trage tare in primele luni ale anului pentru a obtine o marire de salariu. Dupa 16 mai, se va simti asta. Intre 23 iulie si 4 septembrie vor trebui sa aiba mare grija la negocieri. S-ar putea ca buzunarul sa ramana gol.

RA

Poate sa dea lovitura sau sa faca cea mai proasta investitie. Retrogradarea lui Venus din 23 iulie pana in 4 septembrie se intampla in casa banilor. Este un an de analiza pentru ei. Ar trebui sa faca un lucru bun. Sa amane achizitiile mai costisitoare. Acum sa cheltuiasca bani doar strictul necesar.

LEU

Are pe Saturn in casa a 8-a. S-ar putea sa intampine ceva probleme in obtinerea de fonduri din partea unor institutii. Astrele le recomanda sa se ocupe de educatie pana in luna mai. Daca vor face asta, vor incepe sa monetizeze noile cunostinte care sunt aducatoare de bani.

FECIOARA

Pana in mai pregateste terenul pentru noi resurse. Este a doua zodie care trebuie sa se bazeze si pe ceilalti. Trebui sa investeasca prima data in educatia lor financiara. Daca nu vor face asta, tentatia va fi spre calatorie si banii se vor duce repede. Vara produce pierderi pentru Fecioara. Atentionare pentru Fecioara.

BALANTA

Balantele sunt printre favoritii zodiacului. Au parte de bani. Se descurca si singuri si cu ajutorul celor apropiati. Este foarte profitabil cand vor sa obtina un alt job, sa stie cum sa negocieze. Este un an bun pentru a achita o datorie sau pentru cei care isi doresc un credit. Isi pot deschide cu usurinta o afacere in 2023.

SCORPION

Este preocupat de supravietuire. Are ceva ganduri negre. Trebuie sa schimbe mentalul. Astia traiesc iar o dragoste la cote intense. Lucrurile vor fi foarte bune, atat timp cat se focuseaza pe ce vor. Nu vor fi dispusi sa cheltuiasca sume mari pe obiecte pe moment.

SAGETATOR

Pana pe 16 mai nu vor fi prea preocupati de finante. Vor aparea multe cheltuieli dupa aceasta data. Mai ales legate de chestiuni gospodaresti sau imobiliare. Veti incepe sa va faceti o multitudine de calcule. De asemenea, va trebui sa aiba pregatita o anumita suma de bani atat pentru ei cat si familie.

CAPRICORN

Creativitatea Capricornului nu va avea limite. Stiu de unde sa stoarca bani. La ei banii nu se sperie. Doar stresul lor sperie banul. Din punct de vedere sentimental, vor fi mai deschisi. Fac investitii bune in anul 2023.

VARSATOR

Are tranzit pe casa a 2-a a banilor, unde va sta pana in 2026. Au 4 ani de bani si bani. Va fi sustinut de Jupiter care este axat in Taur. Saturn vrea limite, deci sa aiba limite in ceea ce fac. Trebuie sa se gospodareasca cu mai putini bani si sa se gandeasca si la pensie.

PESTI

Au nevoie de limite. Sa nu exagereze prea mult. S-ar putea sa preia din responsabilitatile unei persoane din familie. Sa aiba grija la modul in care cheltuiesc banii. Este un an bun pentru bani, dar conditionat.