Mihai Voropchievici Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. Pestii au parte de un nou inceput, schimbari majore pentru Sagetatori

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. Mihai Voropchievici oferă predicțiile pentru ultima săptămână din luna aprilie. Ce ne așteaptă pe fiecare?

Maestrul Mihai Voropchievici oferă principalele previziuni, în exclusivitate pentru FANATIK, pentru finalul lunii aprilie 2023!

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023

BERBEC

Berbecii, în intervalul 24-30 aprilie 2023, sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună. Au o rună bună, puternică, cu condiția că trebuie să se detașeze de tot ce nu le-a convenit.

TAUR

Taurul trebuie să își mobilizeze toate forțele, să fie pregătit să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Trebuie să rămână calmi, nu trebuie să se implice în dispută, căci totul se aranjează.

GEMENI

Gemenii au o săptămână în care își pot prelungi vacanța sau mini-vacanța. Astrele le anunță o călătorie. Cu alte cuvinte, au ocazia să se recreeze, să își găsească tonusul, să iasă în natură la rude sau prieteni.

RAC

Racii au o săptămână ceva mai anevoioasă, cu ceva provocări. Li se recomandă să aibă forță, putere și tărie pentru a depăși o perioadă grea. Asta înseamnă că Racii trebuie să nu își mai facă prea multe griji, să nu se încarce cu idei care nu sunt benefice. Au un volum sporit de muncă și sunt obligați să ducă la bun sfârșit toate sarcinile legate de muncă.

LEU

Leii și-au propus ori o mutare din casă ori să schimbe locul de muncă. Vor acționa favorabil pentru ei într-o problemă care îi preocupă. Poate fi o problemă suplimentară față de cele două enumerate. Trebuie să acționeze așa cum simt ei.

FECIOARA

Fecioarele au parte de o suită de schimbări majore
Pentru Fecioare, vine o săptămână cu o suită de schimbări majore foarte repede, până în 26 aprilie, cu întindere pe toată săptămâna.

BALANTA

Balanțele au un interval în care pot găsi rezolvarea sau răspunsul la o problemă cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Toate Balanțele care au frământări sau au niște întrebări, unde sunt mai multe capete sunt și mai multe idei și rezolvări bune.

SCORPION

Scorpionii sunt sfătuiți să aibă răbdare. Cu alte cuvinte, să nu încerce să forțeze mâna norocului. Să nu grăbească urgentarea unei probleme. Runa spune că toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei ce știu să aștepte.

SAGETATOR

Săgetătorii sunt sfătuiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Asta implică să fie pregătiți și să accepte această schimbare. Schimbarea e cea care antamează viitorul și întotdeauna schimbările, inclusiv cele mai puțin plăcute, sunt tot pentru cei care au nevoie de ele.

CAPRICORN

Capricornii trebuie să abordeze totul altfel
Capricornii încă n-au înțeles că trebuie să abordeze problemele în alt mod. Runa le recomandă să schimbe tactica, să nu mai fie atât de conservatori, să fie și ei mai maleabili. Vorba dulce mult aduce, iar un zâmbet rezolvă multe probleme.

VARSATOR

Vărsătorii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Undeva au făcut contrar indicațiilor primite în săptămâna anterioară. Acum trebuie să dea dovadă de prudență extremă. Să fie foarte atenți la ce fac, ce cer și ce oferă, dar și ce cumpără sau, pur și simplu, orice acțiune fac în perioada următoare.

PESTI

Peștii sunt anunțați cu surle și trâmbițe că sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere. Cu alte cuvinte, Peștișorii renasc odată cu venirea primăverii.