Mihai Voropchievici, horoscop rune pentru Saptamana Mare. Taurii primesc bani, Leii dau lovitura, Scorpionii castiga pe toate planurile

Horoscop rune 10-16 aprilie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru Saptamana Mare. Afla ce urmeaza pentru zodia ta.

Berbec

Pentru Berbec, e un sfat frumos. Le sopteste runa sa aiba rabdare, sa nu forteze mana norocului, deoarece toate surprizele placute sunt facute doar pentru Berbecii care stiu sa astepte. E un sfat, daca va grabiti, pierdeti.

Taur

Taurul va primi vesti bune, s-ar putea sa primeasca un cadou surpriza sau o suma de bani importanta.

Gemeni

In schimb, Gemenii beneficiaza de un sfat foarte interesant: schimbati tactica, abordati altfel toate problemele care va intereseaza. Atentie, nu e de gluma! Deci, schimbati tactica, Gemenilor.

Rac

Racul are chef sa plece in calatorie sau, daca nu, unii Raci vor sa-si caute un alt loc de munca. Aici sunt doua situatii: ori schimbarea locului de munca ori o schimbare de locuinta, daca isi pot permite. Dar la fel de bine e valabil si pentru cei care isi iau o mica vacanta si fug undeva pentru 1-3 zile.

Leu

Leul are o saptamana in care da lovitura si se va produce un salt calitativ si rapid in existenta lor.

Fecioara

In schimb, Fecioara sa fie pregatita pentru o suita de schimbari chiar din primele zile ale saptamanii urmatoare, adica tine de un viitor foarte apropiat.

Balanta

Iar Balanta incepe sa devina iubita. O persoana care se gandeste intens la o Balanta ii va trimite un cadou minunat.

Scorpion

Scorpionul a iesit invingator pe toate planurile. Scorpionul l-a prins pe Vunjo de picior. Deci nativii acestei zodii saptamana urmatoare vor fi castigatori pe toate planurile.

Sagetator

Sagetatorul e pe o pojghita de gheata foarte subtire, deci trebuie sa fie extrem de prudenti. Pojghita aceasta de gheata are doua referinte: prima ar fi epuizarea sau extenuarea din cauza unei munci fara repaus, iar a doua este, pentru cei care urmeaza sa faca o relatie, o alegere gresita.

Capricorn

Capricornul trebuie sa-si mobilizeze fortele, pentru ca saptamana viitoare cine intra prin bucatarie pe langa el da de bucluc. Adica sustine o batalie furtunoasa cu cei din jur. Sfatul de la runa este: nu mai angajati nicio disputa, nicio batalie furtunoasa, ramaneti cald si totul se aranjeaza.

Varsator

Varsatorul numai de dragoste are chef. Apare aici simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional, deci o dragoste noua.

Pesti

Pestii isi pun codita pe spinare. Zodie dubla fiind, unul ramane la munca, altul pleaca in concediu. Se anunta o calatorie saptamana viitoare.