Natașa Raab, La Pat Din Cauza Bolii Parkinson

În urmă cu doi ani, actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu boala Parkinson. În prezent, starea ei de sănătate continuă să se agraveze. Femeia a mărturisit că nu se mai poate mișca aproape deloc și este țintuită la pat.

Actrița Natașa Raab a trecut prin multe momente dificile din cauza stării sale de sănătate. Cu toate acestea, pe micul ecran a încercat mereu să își păstreze zâmbetul și să își mențină optimismul de-a lungul timpului.

Natașa Raab, țintuită la pat de Parkinson

Cunoscuta interpretă a rolului „Coanei Chiva” are nevoie constant de o persoană care să o îngrijească și să îi fie alături zi de zi, din cauza bolii cu care a fost diagnosticată în urmă cu doi ani.

Cum prietenul la nevoie se cunoaște, Natașa Raab s-a mutat în casa prietenei sale, Viki, din afara Bucureștiului. Tot această o și îngrijește pe actriță și i-a rămas alături în momentele dificile prin care trece.

La numai 68 de ani, artista a mărturisit:

Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor „Paște liniștit!”,a declarat actrița, în cadrul unui interviu oferit pentru ego.ro

Starea de sănătate i s-a agravat încă de anul trecut. Nu mai poate merge singură, tocmai acesta fiind și motivul pentru care este țintuită la pat.

Prietena Natașei Raab: „Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură”

Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținutăIntern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme.„, a declarat prietena actriței, Viki.

Natașa Raab a filmat ultima reclamă anul trecut, în pofida stării sale precare de sănătate.

A venit întreaga echipă la mine acasă, am filmat, apoi vocea am compus-o din bucăți, la montaj, din vocea mea, de anii trecuți, dar și de acum. Am repetat de multe ori prin casă: „Prea bun, prea ca la țară!”, ca să iasă totul perfect.”, a mai spus actrița.

Artista a fost diagnosticată în trecut și cu cancer ovarian, lucru care nu a lăsat-o să devină mama. Din fericire, s-a vindecat. În 2019, însă, soțul acesteia, Val Guțul, a fost și el diagnosticat cu cancer la vezică. Bărbatul a fost răpus de boală.