Nicu Paleru este în doliu. Mama lui s-a stins din viață

Zi grea pentru Nicu Paleru. Din păcate, mama lui s-a stins din viață.

Artistul este sfâșiat de durere.

A făcut tot posibilul să o țină cât mai mult alături de el, dar atât s-a putut. A trecut printr-o perioadă grea din cauza problemelor de sănătate ale celei care l-a născut și l-a făcut om mare.

A murit mama lui Nicu Paleru
Vestea tristă a fost dată chiar de către artist, pe Facebook. Știa că sunt mulți oameni care îl urmăresc, îl apreciază, și a găsit de cuviință să-i anunțe că mama lui s-a stins.

Dumnezeu să te odihnească în pace SCUMPĂ MAMĂ, a scris artistul pe Facebook.

Fanii au fost întristați de această veste și i-au arătat susținerea lui Paleru, prin mesaje de condoleanțe.

Sincere condoleanțe familiei, multă putere să treceți peste această mare pierdere. Odihnă veșnică alături de îngeri.

Dumnezeu să o ierte, să-i fie țărâna ușoară și multă putere familiei sa treacă peste acest necaz dureros. Condoleanțe familiei!, sunt două din mesajele pe care artistul le-a primit de la fani.

Nicu Paleru a intrat în lumea muzicii încurajat de părinți
Nicu Paleru a fost foarte apropiat de mama lui. Ea a fost cea care i-a fost mereu alături, și la bine și la greu. El provine dintr-o familie care iubea foarte mult muzica. Tatăl lui cânta la acordeon, iar mama lui era mare iubitoare de romanțe și cântece populare. Ea a fost cea care i-a transmis, încă de când era mic, pasiunea de a cânta.

Pe de altă parte, unele melodii de succes ale artistului pe care publicul le ascultă și astăzi provin chiar de la tatăl lui: “De trei zile stau în gara”, “Lasă-mă sa beau, nevastă”, “Lenuță, dragă Lenuță”.

A fost susținut de părinți să ia calea muzicii, mai ales că ei au văzut încă de la început că Nicu este talentat. După ce a mai crescut a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Pitești, secția canto-muzică ușoară, la clasa doamnei profesor Voica.

Prima dată pe scenă a fost în cadrul festivalului “Laleaua de Aur”, la Arad