Nu mai cheltuiți banii pe medicamente de tensiune și colesterol – Încercați acest remediu naturist vechi

Înainte de a recurge la medicamente pentru colesterolul și tensiunea arterială ridicate, poți încerca un remediu tradițional amish – o băutură miraculoasă obținută din ingrediente naturale, care poate reduce aceste afecțiuni și multe altele.

Usturoiul a fost folosit intens timp de mii de ani, nu doar pentru a proteja împotriva energiilor negative, ci și pentru tratarea zeci de boli. Un studiu recent arată că persoanele cu hipertensiune arterială care au luat suplimente de usturoi în fiecare zi timp de cinci luni au avut o scădere semnificativă a tensiunii arteriale.

Această plantă are puține efecte secundare și poate prelungi viața. Toate beneficiile aduse de usturoi sunt atribuite compușilor săi.

Pentru a reduce tensiunea arterială, poți consuma suc proaspăt de lămâie cât mai des cu putință. Aceasta face vasele de sânge mai flexibile, reducând tensiunea arterială. Lămâia conține o cantitate mare de vitamina B, ceea ce ajută la prevenirea insuficienței cardiace.

Dacă ai niveluri ridicate de colesterol, ghimbirul poate ajuta la reducerea acestuia, deoarece activează o enzimă care scade nivelul de colesterol.

Oțetul de cidru de mere poate ajuta la echilibrarea pH-ului organismului și poate fi folosit pentru a trata tensiunea arterială mare, printre alte probleme de sănătate.

Mierea este bogată în minerale (calciu, potasiu, sodiu) și vitamine din complexul B, care ajută la reducerea nivelului mare de colesterol din organism.

Consumate separat, aceste ingrediente au numeroase beneficii pentru sănătate.

Ingrediente

-1 lingură de suc de lămâie
-1 lingură de oțet de mere
-1 linguriță de miere
-1 cățel de usturoi ras
-1 bucată de ghimbir ras

Cum trebuie sa procedati:

Puneți toate ingredientele într-un blender.
Amestecați timp de 30 de secunde la viteză foarte mare.
Strecurați lichidul.
Puneți amestecul la frigider timp de 5 zile.

Cum să utilizați amestecul:

Este foarte recomandat:

* 1 lingură înainte de micul dejun dimineața
* 1 lingură înainte de cină seara

Nu ar trebui să consumați acest remediu mai mult de 3 ori pe zi.