O Să Fie Bătaie La LIDL Pentru 1 Mai. Prețuri De Doar 2 Lei La Aceste Produse

LIDL a introdus oferte imbatabile incepand cu 1 mai, care include produse de protecție solară, delicii in stil iberic, mărci de top, accesorii de baie și alte surprize la prețuri accesibile. Dar cel mai atractiv produs este pulpa de porc fără os, care costă doar 1,99 lei, și va sta perfect pe grătarul de 1 mai.

Produsul LIDL la doar 2 lei pentru 1 mai

Fiecare an in jurul datei de 1 mai, românii incep sa se gandeasca la gratarul perfect pentru aceasta zi. Si cum nu exista un gratar perfect fara carne, LIDL a venit cu o oferta care nu poate fi refuzata. Pulpa de porc fără os este acum disponibila la un pret de doar 1,99 lei pentru 100 de grame, ceea ce inseamna ca este aproape gratuit.

Aceasta oferta vine la un moment perfect, cand vremea calda bate la usa si oamenii incep sa se gandeasca la gratar. Asadar, nu exista nicio scuza pentru a nu include aceasta pulpa de porc pe gratarul de 1 mai.

Alte oferte la LIDL pentru 1 mai

In afara de pulpa de porc, LIDL are si alte oferte care vor face ziua de 1 mai mai buna. Cartofii albi noi sunt acum disponibili la un pret de 3,29 lei pentru un kilogram, iar pentru un suc rece perfect pentru o friptura, un pet de șase doze de suc acidulat Pepsi costa doar 14,99 lei.

Si pentru cei care vor sa isi incheie masa de 1 mai cu un desert, budinca proteica Milbona este acum disponibila la un pret de 4,99 lei pentru 200 de grame.

Magazinul a venit cu oferte imbatabile pentru 1 mai, care include produse precum pulpa de porc fără os, cartofi albi noi, suc acidulat Pepsi și budinca proteica Milbona la prețuri accesibile. Asadar, nu mai sta pe ganduri și mergi la LIDL pentru a-ti pregati masa perfecta de 1 mai.

LIDL nu s-a oprit doar la produsele alimentare pentru 1 mai. Pe rafturile magazinelor sunt disponibile si accesorii pentru gratar, precum produsele Parkside, la preturi accesibile.

Si pentru cei care doresc sa se rasfete in baie, LIDL a introdus si accesorii pentru baie la oferta. Acestea includ produse de top la prețuri accesibile, astfel incat fiecare sa poata sa isi transforme baia in oaza sa de relaxare.