Oana Lis A Izbucnit În Lacrimi:

Viorel Lis are în continuare mari probleme de sănătate, după ce anul trecut a suferit un atac cerebral.

Oamenii care îl cunosc foarte bine au observat cu ușurință că fostul edil al Capitalei nu mai este omul vesel și dezinvolt pe care îl știau.

Prezent la o aniversare într-un club de fițe din Centrul Vechi, Viorel Lis a stat mai mult retras și nu a vorbit cu nimeni.

“Lui Viorel nu îi este deloc bine! De când a venit acasă, de la atacul cerebral, nu prea mai poate să vorbească. Obosește dacă spune ceva.

Este cumplit, dar adevărat, starea lui este gravă și abia mai se deplasează.

Ce să spun…nu poate să mai comunice cu mine decât prin semne și, uneori, în cazuri fericite, în șoaptă”, a spus soția sa, Oana Lis.

Soția lui Viorel Lis, în doliu! Oana trece prin clipe grele: ”Am fost să-mi iau rămas bun…”

Oana Lis, soția lui Viorel Lis, trece prin clipe grele.

Vedeta e în doliu, iar aceasta a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a explicat ce s-a întâmplat în viața ei. O persoană dragă a decedat.

O vedem tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă chiar și ea trece prin momente grele, așa cum se întâmplă și acum. Soția lui Viorel Lis, Oana, a anunțat pe pagina sa de socializare că e în doliu, asta după ce o persoană dragă din viața ei a murit.

Oana Lis e în doliu. Soția lui Viorel Lis trece prin clipe dificile

Mai exact, decana facultății unde a studiat vedeta psihologia a încetat din viață, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru soția fostului edil al Capitalei.

Oana a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost la priveghi, acolo unde și-a luat rămas bun de la cea care i-a fost decană în timpul studenției.

Oanei Lis îi e teamă că va rămâne singură

Ultimele probleme de sănătate ale lui Viorel Lis au cam speriat-o pe partenera de viață a fostului edil al Bucureștiului.

Oana Lis mărturisea că e tot timpul alături de soțul ei, a cărei vârstă e mult mai mare față de a ei, iar acesta a trecut în ultimele luni prin grave probleme de sănătate.

Vedeta povestea că îi e teamă că va rămâne singură, atunci când Viorel Lis va pleca din această lume.

Fostul primar mărturisea că din cauza ultimelor probleme de sănătate pe care le-a avut, nu a crezut că se va mai întoarce acasă, dar Dumnezeu a fost alături de el și i-a mai dat o șansă.