Poziția picioarelor tale spune multe despre personalitatea ta

Este un lucru știut de toată lumea că limbajul non-verbal spune multe despre o persoana si pozitia picioarelor în timp ce stai jos dezvaluie intentiile tale si o parte dintre secrete. Data viitoare cand iesi în societate, uita-te la pozitia picioarelor celor din jur si afla cate ceva despre caracterul lor, scrie feminis.ro. 

1. Pozitia A
Persoana care își ține picioarele ca și în desenul A consideră că daca îsi ignora problemele, ele vor disparea de la sine. Din păcate, aceste persoane preferă să transfere responsabilitatea altcuiva și să dea vina pe altcineva pentru problemele lor, doar pentru a nu se împovăra și a nu-si pierde timpul prețios. Comunicarea cu acest gen de persoane curge de la sine, pentru că sunt interesante, creative și fermecatoare, dar si un pic copilaroase.

2. Pozitia B
Cei care stau cu picioarele în această poziție sunt visatori si au imaginatia bogata. Au multe idei noi si bune, care le sunt de cele mai multe ori apreciate la locul de munca. Acestor persoane nu le place monotonia sau sa aiba o rutina zilnica, drept pentru care iubesc calatoriile si oriunde merg îsi fac prieteni noi. Nu se tem să o ia de la început daca ceva îi nelinișteste și niciodată nu pierd timpul în relatii toxice, care nu îi fac fericiți sau la joburi care îi seacă de energie.

3. Pozitia C
Pentru această categorie de persone primeaza confortul. Cand vor sa cumpere ceva se gandesc zile întregi la obiectul respectiv si cantaresc bine toate optiunile. De ce? Pentru ca vor ca totul sa iasă perfect. Cand vine vorba despre alegerea obietelor vestimentare precum hainele, pantofii, parfumul sau mobila trebuie să recunoaștem că sunt si mai pretentiosi. Cu toate că sunt sunt dezorganizati, stiu cum sa functioneze într-un mediu care aparent este un haos. Totuși, aceste persoane sunt extrem de visătoare.

4. Pozitia D
Celor care prefera aceasta postura nu le place sa întarzie si îi urasc pe cei care fac acest lucru. Sunt persoane inteligente si vulnerabile, pentru care primeaza linistea lor sufleteasca. Nu le place sa piarda timpul cu discutii de complezenta si se simt deranjati de exprimarea emotiilor în public. Pentru ei, un sarut este ceva intim si nu se simt confortabil sa se sarute cu cineva în fata altor oameni. Cei care stau în aceasta pozitie si pasesc cu toata talpa sunt oameni deschisi la minte, și nu se simt stânjeniți atunci când trebuie să mărturisească cuivac e simt. Totuși, uneori pot fi nepoliticoși, mai ales atunci când sunt criticați, pentru ca o iau ca pe un atac personal si încep imediat sa se apere. Casa lor este ca un adevărat sanctuar, unde se simt în largul lor.

5. Pozitia E
Semnificația pentru Poziția E este următoarea: Acești oameni nu se grăbesc niciodată și cred că ajung mereu la detinație la momentul potrivit. Sunt perseverenți și încăpățânați și nu renunță până când nu își îndeplinesc obiectivele. Pentru aceste persoane aparențele sunt foarte importante, așa că își petrec o mare parte din timp încercând să arate impecabil. Dar asta poate fi și un semn de lipsă de încredere în sine. În plus, au dificultăți î a accepta criticile.