Reacția Magdei Vasiliu După Ce Gabriela Cristea A Fost Atacată În Online: „Atâta Frustrare Și Lipsă De Bun Simț Rar Am Văzut”

Magda Vasiliu sare în apărea Gabrielei Cristea, despre care spune că o urmărește în online și o apreciază pentru normalitatea pe care o degajă. Fosta știristă nu înțelege cum cei care o urmăresc pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda pot avea comentarii atât de răutăcioase care au ca țintă vacanța lor în Italia și lucrurile pe care le fac acolo. În opinia ei, oamenii ar trebui lăsați să își facă viața așa cum consideră.

Magda Vasiliu, despre Gabriela Cristea: „Spre deosebire de multe așa zise dive, femeia asta e absolut normală” „Nu urmăresc așa ziși influenceri, nu mă pasionează sfaturi despre cum să gătesc, pentru că n-am timp, nici despre cum să mă machiez, pentru că deja știu…dar, o urmăresc pe Gabriela Cristea după ce am dat întâmplător peste un video de-al ei. Și, spre deosebire de multe așa zise dive, femeia asta e absolut normală. Poate prea normală pentru exigențele urmăritorilor ei”, spune Magda Vasiliu, pe o rețea de socializare.

Vedeta observă că Gabriela Cristea și soțul ei fac ce facem cu toții în vacanță și nu înțelege cum postările ei din online atrag atâta ură. „S-a dus la Florența cu soțul și fac absolut ceea ce facem toți în vacanță: ne plimbam, mâncăm, ne mirăm sau nu de ce vedem, remarcăm obiceiuri ale locului respectiv sau facem shopping.

Dar, au apărut tot felul de urmăritori de ai ei care îi reproșează că nu e suficient de cultă, că nu vizitează muzee, că mănâncă prea mult, că s-a dus la shopping, deși avem și în România aceleași brand uri. Atâta frustrare, răutate și lipsă de bun simț rar am văzut”, mai spune Magda Vasiliu.

„Dacă aș fi în locul Gabrielei Cristea, le-aș spune așa: Că vreau să am o sută de kile și să mă duc la Florența doar ca să mă plimb” Ba mai mult, fosta știristă știe și ce le-ar răspunde celor care o pun la zid dacă ar fi în locul Gabrielei Cristea. „Dacă aș fi în locul Gabrielei Cristea, le aș spune așa: Că vreau să am o sută de kile și să mă duc la Florența doar ca să mă plimb și atât, e strict problema mea. Că soțul e OK sau nu pot decide doar eu. Că știu sau nu știu ce a fost Florența, Renașterea, familia de Medici sau Dante e strict problema mea. Nu- ți place, nu mă mai urmări și mergi în altă parte să-ți verși frustrarea, invidia și răutatea.

Nu mai spun că mulți dintre ăștia care îi reproșează că e incultă habar nu au să scrie corect românește. Dar, astea sunt detalii. Lăsați oamenii să facă ce vor. Nu trăiește nimeni ca să facă pe plac unora sau altora”, adaugă Magda Vasiliu.
Magda Vasiliu: „Lumea e mare, e loc pentru toți” Ea consideră că cei care aruncă vorbe grele sunt frustrați și nu au prea multe lucruri de făcut, altfel demersul lor nu poate fi explicat. „Că a ales să și expună viață pe Facebook e strict problema ei. Că și câștigă din asta, foarte bine! Faceți și voi la fel și vedeți dacă e ușor sau nu. Că tot auzeam mereu, când lucram în tv, tot felul de deștepți care susțineau că a citi de pe prompter e floare la ureche, dar dacă le puneai microfonul în față uitau și cum îi cheamă. Lumea e mare, e loc pentru toți. Nu îți place Gabriela Cristea, dă-i unfollow. Dar că să comentezi împroșcând venin, trebuie să fii tare frustrat și nefericit. Și nici să nu ai prea multe de făcut dacă ai timp să urmărești și să mai și comentezi”, adaugă Magda Vasiliu.

Magda Vasiliu, o viață greu încercată Magda Vasiliu a ales să trăiască în Italia pentru fiul ei, Vlad, care s-a luptat cu o boală cruntă. S-a luptat cu sistemul şi a învins.. Acolo, Vlad, care acum are 13 ani, a primit tratamentul potrivit pentru afecţiunea cu care se fusese diagnosticat: cancer. Chiar dacă au trecut câțiva ani de la acel episod în care a cunoscut din plin neputința, Magda Vasiliu nu a mai revenit în țară, pentru că a existat un moment în care a înțeles că fiul ei poate duce o viață normal într-un alt colț de lume.