S-a aflat de ce nu a venit Sorin Bontea la nunta lui Smiley și a Ginei

Pe 27 mai, nunta dintre Gina Pistol și Smiley a avut loc la Palatul Snagov. Peste 300 de invitați au participat la eveniment, inclusiv rude, prieteni și colegi ai celor doi. Cu toate acestea, Sorin Bontea, unul dintre jurații emisiunii “Chefi la cuțite”, nu a putut fi prezent la nuntă și a explicat ulterior motivul absenței sale într-un interviu acordat.

Lipsa lui Sorin Bontea nu a trecut neobservată printre invitați, iar curiozitățile au început să apară. Însă juratul a oferit o explicație imediată. El a mărturisit că a primit invitație la nunta celor doi, dar a întâmpinat probleme personale care l-au împiedicat să participe.

“Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a declarat Sorin Bontea conform Fanatik.

La scurt timp după nuntă, Smiley a postat un mesaj în care a mulțumit tuturor celor prezenți la eveniment. Artistul a menționat că familia Maria va face o pauză pe rețelele de socializare pentru a se recupera după petrecerea fastuoasă. Mesajul său a fost însoțit de umor și referiri la evenimentul festiv.

“Mulțumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea! Doamna Smiley, vă mai fac un dans și azi??? Am închis desfășuratorul, gata cu listele? Au mai rămas niște sarmale de la party, că tare bine ne-ar prinde azi 🙂 S-a terminat tortul? Tot-tot, toate cele 5 etaje??? Nu mai avem pentru azi măcar parterul? 🙂 Mai avem vreun interviu de dat? Nu? Atunci merg să-i răspund lui Josephine, că are multe întrebări despre ce am făcut noi atâtea ore după ce a plecat și de ce am ajuns așa târziu acasă. Noua familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugăm, dar face bine din când în când”, a transmis Smiley prin intermediul rețelelor de social media.