Scene fierbinți în secția de poliție. Totul a fost filmat pe geam de soțul înșelat, Partida a fost întreruptă de mascați, vezi cum s-a întâmplat

Doi ofițeri de poliție au fost surprinși în timp ce se bucurau de momente intime, după ce femeia încheiase tura de lucru. Soțul gelos al femeii, un militar de la o unitate din Brașov, a surprins momentele intime între cei doi și a decis să facă totul public. Amorosul cuplu s-a baricadat în birou, iar scenele au ajuns în mâinile autorităților.

Cuplul de ofițeri era format dintr-o tânără blondă, agentă la Postul de Poliție Schitu Golești, și șeful său de post, în vârstă de 37 de ani și fost președinte județean al Sindicatului Europol. Cei doi s-au baricadat în birou și au continuat momentele lor intime până când au fost întrerupți de mascați.

Soțul femeii bănuia de ceva timp infidelitatea soției sale, motiv pentru care a decis să o urmărească. Joi noaptea, el i-a filmat pe cei doi amanți pentru a avea o dovadă solidă. Încercând să-i confrunte pe cei doi, soțul s-a lovit de refuzul lor de a deschide ușa. În cele din urmă, el a sunat la numărul de urgență 112 și a reclamat situația.

La fața locului au sosit ofițeri cu funcții de conducere care au încercat să rezolve situația. Conform declarațiilor lui Florin Popa, IPJ Argeş, cei doi ofițeri au fost planificați în serviciu între orele 14:00-22:00 și s-au încuiat în interiorul Postului de Poliție, refuzând să deschidă ușa de acces. În final, mascații au fost nevoiți să intervină pentru a pune capăt momentelor intime ale celor doi.

Trupele speciale au pătruns în încăpere și i-au avertizat pe cei doi cu privire la situația gravă în care se aflau. Se pare că femeia l-ar fi convins pe șeful ei să încuie ușa, deoarece soțul său militar ar fi avut acces la armament și le-ar fi putut pune în pericol viața.