Scrisoarea emoționantă a unei profesoare pensionare care a cucerit internetul

Scrisoarea unei profesoare pensionare a devenit foarte răspândită pe internet și citită de mii de internauți.De cele mai multe ori, părinții dau vina pe profesori pentru că sistemul de învățământ nu funcționează cum trebuie.

De asemenea, părinții dau vina pe profesori inclusiv dacă copiii lor nu reușesc să intre la o școala sau facultate și nu-și asumă deloc vina pentru educația copiilor lor.Această doamnă profesoară aflată la pensie a scris o scrisoare care acum face ravagii pe internet.În continuare veți putea citi scrisoarea.

Părinții sunt adevărata problemă!
„În calitate de profesoară pensionară, sunt îngrijorată că oameni nu au habar ce înseamnă o școală publică și niciodată nu s-au aflat într-o aulă pentru a încerca să schimbe sistemul educațional.

Profesorii nu poartă vina pentru calitatea sistemului educațional! Părinții sunt adevărata problemă! Anume ei nu își educă copiii,nu îi învață bunele maniere, respectul sau cum ar trebui să se comporte cu alți elevi sau chiar profesori. Copiii vin la școală purtând încălțări scumpe, dar nu au o bucată de hârtie sau un creion. În aceste cazuri, profesorul este cel care, deseori, trebuie să le cumpere toate rechizitele necesare. El procură materiale didactice și rechizite din propriul buzunar!

Eșecul sistemului de învățământ se datorează doar părinților. Părinții nu vin la adunările părintești. Părinții nu sunt interesați de rezultatele școlare ale copiilor săi. Părinții cumpără copiilor telefoane performante, dar nu și rechizite școlare. Părinții nu verifică dacă aceștia și-au făcut temele pentru acasă.

Uneori părinții nici nu răspund la apelul telefonic al profesorului! În preocupările lor zilnice nici nu se întreabă dacă copiii lor sunt atenți la tot ce zice profesorul, dacă își fac temele sau dacă nu sunt obraznici!

Nu dați vina pe profesori sau pe sistemul de învățământ! Dvs eșuați mai întâi de toate în calitate de părinte!

Profesorul nu își poate face munca de dascăl și totodată munca părinților. Educația începe în familie!

Atât timp cât părinții nu își vor îndeplini rolul de mamă și tată, lucrurile nu se vor schimba.”

Cam așa arată scrisoarea doamnei profesoare pensionare, în continuare veți trage concluziile potrivite dvs. din ceea ce femeia a avut de spus.