Sfatul medicului: „Aceste reguli de aur ale auto-vindecării funcționează mai bine decât medicamentele! Uneori nici nu ghicim de ce este capabil…”

Se crede că toate bolile au o natură psihosomatică într-o oarecare măsură. Asta înseamnă că pentru tratament ar trebui în primul rând să vrei să te vindeci și să dai minții tale starea de spirit potrivită. Iar mintea va dirija corpul, activând puterile naturale de vindecare ale corpului. Corpul uman este un sistem complex. Uneori nici nu știm de ce suntem capabili.

Puterea cuvintelor și a gândirii umane au o energie vindecătoare incredibilă și se pare că este în zadar să tratezi orice boală fără tratament spiritual. Pentru a activa puterea de vindecare a organismului este necesara cresterea nivelului de energie vitala interna. Atunci vei putea învinge cu succes boala și restabili sănătatea!

Aceste recomandări simple, care te vor învăța să apreciezi viața, te vor ajuta la restabilirea sănătății corpului, a fericirii și liniștii sufletului. Încercați să urmați aceste recomandări indiferent dacă aveți sau nu probleme.

Iată 18 reguli de aur de urmat. Vindecă-te:

1. Bea 0,5 litri de apa curata dimineata, dupa-amiaza si seara. În timp ce bei, spune-ți: „Sunt sănătos, mă vindec!

2. Găsește timp pentru auto-masaj. Aproximativ 10-15 minute pe zi te vor încărca cu energie și vitalitate. Doar masează-ți corpul cu palmele, acordând o atenție deosebită capului, gâtului, pieptului și picioarelor.

3.Obișnuiește-te să te culci la 22:00 și să te trezești împreună cu primele raze de soare. Când te culci, spune-ți: „Acum mă duc pe tărâmul vindecării, unde voi fi ajutat să mă vindec”. Dacă aveți ocazia, puteți lua un pui de somn la prânz, dar nu mai mult de o oră.

4. Acordați atenție respirației. Ar trebui să fie uniformă, liberă, cu un sentiment de bucurie interioară. Încercați să expirați de 2-3 ori mai mult decât inspirați și nu uitați să vă controlați respirația pe parcursul zilei.

5. Fă o listă cu frazele tale de vindecare și citește-le în fiecare zi. Repetați-le des și mult. De exemplu: „Sunt vindecat! Energia vindecătoare intră în mine, vindecându-mi corpul. Sunt deschis(ă) către fluxul de energie vindecătoare. Ficatul meu (capul, rinichii) devine sănătos.”

6. Nu vorbi și nici măcar nu te gândești la boala ta. Doar scoate-o din cap. Dacă gândurile tale continuă să revină la problemă, încearcă să nu te gândești la nimic.

7.Vizitați natura cât mai des, bucurați-vă de uniunea cu pământul, priviți cerul și admirați norii. O bună dispoziție și aerul proaspăt sunt cheia sănătății. Dacă nu aveți o astfel de posibilitate, priviți pe fereastră.

8. Ascultați muzică relaxantă calmă seara și muzică veselă și ritmată în timpul zilei. Nu este interzis să dansezi și să cânți împreună.

9. Mănâncă puțin. Cea mai bună mâncare este cea făcută acasă, și cât se poate de simplă. Abține-te de la băuturi precum ceai, cafea și alcool, care îngustează vasele de sânge.

10. Încercați să vă întăriți cu apă rece în duș. În primele două zile, stropiți doar picioarele, apoi mergeți din ce în ce mai sus în fiecare zi, până când începeți să vă umeziți capul. Încercați să vă gândiți la vindecare în timpul tratamentelor cu apă.

11.Începeți să faceți sport. Pentru asta nu este necesar să mergi la sală, exercițiile de acasă sunt ceea ce ai nevoie! Genuflexiuni, alergare pe loc, flotări și exerciții cu gantere. Principalul lucru este să fii minuțios și transpirat.

12.Postiți o zi pe săptămână – de preferință cel puțin o zi . Înainte și în timpul zilei de post, spune-ți: „Voi deveni sănătos. Mă voi vindeca!”.

13. Țineți conversații calme, ușoare cu prietenii și cei dragi. În același timp, apare și un schimb reciproc de energii, care îți normalizează starea.

14. Elimină din tine toate gândurile și ideile care sunt urmate de informații negative. Gândește-te doar la bine. Urmărește comedii, citește cărți pline de suflet, ascultă melodiile tale preferate. Fără informații complicate și intruzive – doar emoții plăcute și pozitive!

15.Un exercițiu foarte puternic! Respirați ușor și țineți aerul în piept (vă puteți ține de nas cu degetele). Când simți primele impulsuri de a inspira, repetă-ți: „Vreau să trăiesc!”. Apoi inspirați. Respirați și repetați.

O astfel de practică va da un semnal corpului tău despre o dorință puternică de a trăi, iar apoi bolile vor începe să se retragă. Este surprinzător, dar adesea bolile apar din cauza devalorizării subconștiente a propriei vieți.

16. Meditați astfel: după ce vă așezați mai confortabil, cufundați-vă într-o stare de liniște și repetați în minte timp de 5-10 minute: „Fie ca toată lumea să fie sănătoasă, fie ca totul să fie bine cu toată lumea”. Luați în considerare că aceste gânduri trebuie să fie sincere și să vină dintr-o inimă curată.

17.În fiecare zi, imaginează-ți viitorul ca o persoană sănătoasă și fericită. De exemplu, imaginați-vă timp de o săptămână râzând și fiind vesel într-un loc familiar. Astfel de gânduri îți vor dubla energia vitală puternică și sănătatea.

18.Acesta este cel mai important punct. Apelează la Dumnezeu pentru ajutor. Roagă-te, mergi la Biserică și cere vindecare. Astfel vei fi sănătos!

După ce ți-ai schimbat atitudinea față de tine și de sănătate în acest fel, vei descoperi posibilitățile ascunse ale propriului tău corp și îți vei face viața fericită și prosperă. Dacă sunteți interesat de o practică similară de auto-vindecare, citiți cartea lui Louise Hay „Heal Yourself”!

Louise Hay ne reamintește că suntem pe deplin responsabili pentru tot ceea ce se întâmplă în viața noastră – atât cele mai bune cât și cele mai rele. Fiecare gând al nostru ne creează viitorul.

În același timp, forțele universului nu ne judecă și nu ne critică niciodată. Ele ne acceptă așa cum suntem. Și apoi ne descrie automat convingerile.

Pentru ca gândurile noastre să nu ne facă rău, este important să ne amintim următoarele:

Dragostea pentru o altă persoană este frumoasă, dar trecătoare, iar romantismul față de sine este etern. Este pentru totdeauna. Iubește familia din tine: copilul, tatăl și anii care îi despart.

Corpul nostru vorbește cu noi tot timpul. Dacă ne-am face timp să ascultăm. Fiecare celulă a corpului reacționează la fiecare gând și fiecare cuvânt al nostru.

Există doar două puncte predeterminate pe calea vieții noastre – nașterea și moartea. Alegem drumul de urmat.

De îndată ce o persoană se îmbolnăvește, trebuie să caute în inima lui cine ar trebui iertat.

Punctul de putere este aici și acum – în capul nostru.

Orice ai da, vei primi înapoi.

Lasă trecutul cu dragoste, fii recunoscător pentru faptul că te-a condus la această realizare.

Dacă aveți un gând negativ, spuneți-i: „Mulțumesc că ai venit. La revedere!”.

Oamenii care nu simt dragoste pentru ei înșiși, de regulă, nu știu să ierte.

Iubește-te chiar acum, nu aștepta până când ești perfect.

Dacă luăm ceva fără voie – pierdem, dacă dăm – primim, și nu poate fi altfel.

Oferă o zecime din venitul tău – și pregătește-te pentru noi fluxuri de numerar.

Ne formăm credințele în copilărie și apoi trecem prin viață recreând situații care s-ar potrivi cu convingerile noastre.

Lumea are totul din belșug, așteaptă doar să te decizi să te familiarizezi cu nenumăratele ei bogății. Banii sunt mult mai mult decât poți cheltui. Mai mulți oameni decât ai întâlnit în toată viața ta. Bucuriile sunt mai multe decât îți poți imagina. Dacă crezi asta, vei avea tot ce vrei.

Oamenii care ne-au provocat suferință au fost la fel de intimidați ca și voi acum.

Rivalitatea și compararea cu ceilalți sunt cele două obstacole principale pentru a deveni o persoană creativă.

Trecutul a dispărut pentru totdeauna. Acesta este un adevăr și nu poți face nimic în privința asta. Cu toate acestea, ne putem schimba gândurile despre trecut.

În fiecare dintre noi există încă un copil de trei ani care este speriat, care vrea doar puțină dragoste.

Dragostea este singurul răspuns la oricare dintre problemele noastre, iar calea către această stare este prin iertare. Iertarea dizolvă resentimentele.

Toate așa-numitele probleme nu sunt altceva decât o oportunitate de a te schimba și de a crește din nou.

Dragostea nu există în afara unei persoane – ea trăiește doar în interiorul ei. Cu cât iubești mai mult, cu atât mai mult ești înconjurat de iubire.

Tot ce trebuie să știi va veni la tine în locul potrivit, la momentul potrivit.

Fii pozitiv – și fii sănătos!

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉