Smiley și Gina Pistol, anunț despre nuntă. Au vrut să se afle de la ei:

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 7 ani. Cei doi au împreună o fetiță, care în curând va împlini doi ani, iar acum, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit că ea și artistul vor face nunta.

Chiar dacă nu au stabilit încă data la care se vor căsători, este pentru prima oară când vedeta recunoaște că s-au gândit la asta și că se va întâmpla în curând. „Da, plănuim să facem și nunta.

Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când, că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, pentru Spynews.ro.

În doar o lună, respectiv în martie, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley urmează să împlinească 2 ani, iar Gina Pistol spune că micuța crește de la o zi la alta.

„Crește de la o zi la alta, e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubește muzica, îi place să danseze, acum e în perioada balet, ascultă Ceaikovski, dansează de dimineața și până seara și ascultă muzica lui Andrei. Zice câteva cuvinte, nu le leagă, dar zice câteva cuvinte”, a mai zis Gina Pistol.

Cum a început povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum a început povestea de dragoste cu juratul de la „Vocea României”.

Gina Pistol a povestit că i-a pregătit lui Smiley gomboți, deși ea nu mai făcuse niciodată acest desert. De atunci, cei doi au început să se întâlnească tot mai mult și au format un cuplu în secret.
„Facem 7 ani la anul, în martie (n.r. – de relație). Se împacă bine cu felul meu de a fi și asta am apreciat cel mai mult la Andrei. Înainte să încep relația cu el eram eu așa… mă gândeam oare o să găsesc pe cineva ca mine? Și aveam o discuție cu Dumnezeu: să fie omul potrivit pentru mine. Să fie om bun și să fie bun pentru mine. Și uite că… a făcut bine”, a spus Gina, potrivit Unica.ro.