Starul TV care e pe moarte din cauza cancerului: „Copiii mei sunt atât de mici că nici nu-și vor aminti de mine”

La doar 49 de ani, îndrăgitul prezentator TV din Marea Britanie, Jonnie Irwin, a anunțat că suferă de cancer în stadiu terminal și mai are puțin de trăit, doar câteva luni i-au prezis medicii. El a vorbit despre acest subiect atât de delicat. Iată detalii.

Starul TV care e pe moarte din cauza cancerului mai are câteva luni de trăit: „Copiii mei sunt atât de mici că nici nu-și vor aminti de mine”

Jonnie Irwin este vedetă TV în Marea Britanie, are 49 de ani și încă șase luni de trăit. Suferă de cancer pulmonar în stadiu terminal, care s-a răspândit la creier. Într-un interviu acordat revistei HELLO!, el a vorbit despre această afecțiune de care suferă pentru prima dată pentru că până acum a ales să o țină ascunsă.

„Încerc să rămân pozitiv și atitudinea mea este că trăiesc cu cancer, nu că mor din cauza lui. (…) Acum vreau să-mi fac planuri. Vreau să-mi creez amintiri și să surprind aceste momente alături de familie, pentru că realitatea este că băieții mei vor crește fără să-și cunoască tatăl și asta îmi rupe inima”, a mărturisit Jonnie Irwin.

Iar copiii lui sunt atât de mici că nici nu-și vor aminti de el. El are un fiu, pe nume Rex, în vârstă de trei ani, și pe Rafa și Cormac, în vârstă de doi ani, împreună cu Jessica Holmes.

Prezentatorul TV îi acuză acum pe cei din conducerea serialului de televiziune A Place In The Sun, din a cărui echipă făcea parte, că l-ar fi concediat după ce le-a spus diagnosticul de care suferă. La începutul acestei luni, Irwin a dezvăluit că medicii i-au mai dat doar șase luni de viață după ce, în august 2020, l-au diagnosticat cu cancer pulmonar. La acea vreme, a simțit că ceva nu era în regulă cu el, căci vederea i s-a încețoșat în timp ce conducea.

„În termen de o săptămână, mi s-au dat șase luni de trăit”, a mărturisit el. „Trebuia să merg acasă și să-i spun soției mele, care avea grijă de bebelușii noștri. A fost devastator. Tot ce puteam să fac a fost să îi cer scuze. Mă simțeam atât de responsabil”, a mai povestit acesta. „(…) Sper că vorbind despre acest subiect voi putea inspira oamenii care trăiesc cu perspective restrânse de viață să profite la maximum de fiecare zi, să-i ajut să vadă că poți trăi o viață pozitivă, chiar dacă sunt pe moarte”.