STIREA MOMENTULUI! S-au despartit dupa 6 ani de zile.

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație. Spre surprinderea tuturor, cei doi au ajuns la finalul relației. Cristian Boureanu și Laura Dincă au trăit o poveste de dragoste vreme de 6 ani, iar când toată lumea se aștepta să facă pasul cel mare, a fost făcut anunțul surprinzător. Ce spune afaceristul?

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație: „A fost frumos, s-a terminat”

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație. Cristian Boureanu, 48 de ani și Laura Dincă, 24 de ani, au fost împreună șase ani, iar în 2018, afaceristul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Când toată lumea se aștepta ca Laura și Cristian să facă pasul cel mare, cei doi au ales să se despartă. După ce Monica Tatoiu, o prietenă aproapiată a afaceristului, a lăsat să se înțeleagă că aceștia nu mai formează un cuplu.

Ulterior, Cristian Boureanu a oferit o declarație oficială pentru Spynews, în care confirma despărțirea de Laura. „După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a precizat Cristian Boureanu.