Suma incredibilă de bani pe care soțul Alexandrei, tânăra moartă la Maternitatea Botoșani, a primit-o de la stat pentru pierderea suferită

Alexandra Ivanov și-a dat ultima suflare într-un spital din Botoșani, locul în care medicii i-au amânat operația până ziua următoare.

Alexandra s-a stins din viață, iar în urma ei a rămas un soț îndurerat, dat și trei suflete ce vor crește fără mamă din cauza sistemului medical din România.

Iată care este suma pe care a primit-o pentru pierderea suferită.

Suma dată de stat pentru pierderea suferită

Soțul Alexandrei a primit o sumă derizorie de la autoritățile locale pentru pierderea pe care a suferit-o după ce soția sa s-a stins din viață în Maternitatea din Botoșani.

Această sumă de bani pe care a primit-o bărbatul ar trebui să fie suficientă pentru a crește cei trei copii ce au rămas orfani de mamă după decesul Alexandrei.
Consiliul Județean Botoșani a decis ca soțul Alexandrei, fata de 25 de ani ce și-a pierdut viața în Maternitatea din Botoșani, să primească suma de 30.000 de lei pentru a putea să îi îngrijească pe cei trei copii ai lor.

Această sumă de bani este o compensație pe care autoritățile locale i-au oferit-o soțului Alexandrei după ce aceasta a stat în dureri peste 9 ore în Maternitatea din Botoșani, fără ca medicii să o poată ajuta.

Ce a pățit Alexandra Ivanov?

Alexandra Ivanov a fost internată la Maternitatea din Botoșani după ce a simțit dureri abdominale îngrijorătoare și greu de suportat.

Tânăra de 25 de ani era gravidă în luna a treia, iar aceasta a fost transportată la spital cu ajutorul unei ambulanțe după ce a sesizat sângerări și dureri. Ajunsă la Maternitatea din Botoșani, Alexandrei i-au fost făcute analize și perfuzii, după care nu a mai fost îngrijită.

Așa a început lupta Alexandrei, timp de nouă ore, pentru a fi salvată de cadrele medicale. Timpul trecea, iat starea acesteia nu devenea mai bună, iar cum cadrele medicale prezente în unitatea medicală nu o verificau, aceasta încerca din răsputeri să ia legătura atât cu medicul curant, cât și cu cel de gardă, însă aceștia nu erau disponibili pentru un control.

Tânăra de 25 de ani a început să le trimită mesaje dureroase și persoanelor dragi, spunându-le că nu poate să respire și că are dureri insuportabile. După ore în șir în care Alexandra Ivanov nu a fost băgată în seamă de către cadrele medicale, aceasta s-a stins din viață după o hemoragie masivă, relatează romaniatv.net .