Tabelul karmic pentru români. Află care e cifra ta karmică și ce înseamnă, în funcție de anul în care te-ai născut

Karma este credința conform căreia toate acțiunile din prezent ale unei persoane se vor răsfrânge asupra ei în viitor. Numerele karmice sunt ustensilele cu care putem cunoaște trecutul și prezice viitorul. Cu ajutorul lor ne putem ghida în viață și putem trece mai ușor peste etapele dificile.

Astrologia tibetană încearcă să dezlege karma fiecărui om, urmând firul karmei din vieţile anterioare până în prezent. Budiștii consideră că Mewa este caracteristica unei reîncarnări a omului. Ea arată de câte ori ai fost în viață și câte vieți ți-au mai rămas. Mewa poate fi descifrată foarte ușor.

Găsește în tabelul de mai jos anul nașterii tale și află trăsăturile tale de caracter, predispoziția la anumite probleme de sănătate și comportamentul tău în relațiile amoroase.

Mewa 1

Ai un caracter neliniștit și pesimist, nu prea ambițios. Te poți adapta oricărei situații. La exterior ești deschisă și prietenoasă, însă în interior – încăpățânată. Ai avut o copilărie dificilă. Sănătatea puțin afectată, sensibilă, dependentă de alcool sau/și droguri.